SÂMBĂTĂ

20:30 PRO CINEMA

Cină pentru fraieri (comedie, SUA, 2010) Cu: Steve Carell, Paul Rudd, Zach Galifianakis, Jemine Clement, Stephanie Szostak

Şeful lui Tim Conrad organizează lunar o cină pe care o intitulează sarcastic “cină pentru idioţi”. Angajatul care se prezintă cu cel mai neîndemânatic oaspete beneficiază de o serie de avantaje la locul de muncă. După ce Julie, iubita sa, îi spune că i se pare revoltător şi lipsit de bun gust, Tim refuză invitaţia. Acesta însă îl cunoaşte pe Barry, un agent fiscal şi un bufon de clasă, şi reconsideră invitaţia la cina şefului sau. După ce-l aduce pe Barry la cină, acesta observă că intenţiile bune ale agentului au consecinţe neplăcute şi îi pot transforma viaţă lui Timp într-un haos, fiind pe cale să piardă o afacere importantă.

23:30 PRO TV

Miami Vice (acţiune, 2006) Cu: Colin Farrell, Jamie Foxx, Li Gong, Naomi Harris, Ciaran Hinds, Justin Theroux, Barry Shabaka Henley

În urma unor scurgeri de informaţii în care doi agenţi federali sunt ucişi, FBI-ul cere ajutor autorităţilor din Miami şi trimit doi poliţişti sub acoperire, Sonny Crockett (Colin Farrell) şi Ricardo Tubbs (Jamie Foxx), care se dau drept concurenţi la cursele ilegale de bărci şi traficanţi de droguri. Necazurile încep atunci când ajung în legătură cu misteriosul lord al drogurilor Archangel de Jesys Montoya-Londono.

23:00 CINEMAX

Păsările galbene (Dramă, SUA, 2017 ) Cu: Alden Ehrenreich, Tye Sheridan, Jack Huston, Jennifer Aniston, Toni Collette

Doi tineri, Daniel Murphy (Tye Sheridan) și Brandon Bartle (Alden Ehrenreich), se înrolează în armată și sunt trimiși în Irak. După o tragedie de neconceput, soldatul care se întoarce se zbate să găsească un echilibru între promisiunea făcută și o mamă (Jennifer Aniston) îndurerată care își caută liniștea. Bazat pe bestseller-ul lui Kevin Powers, filmul explorează legătura dintre soldați, dificultățile întoarcerii acasă și prețul pe care soldații și familiile lor trebuie să-l plătească pentru război.

20:00 HBO

Femeile secolului XX (Dramă, SUA, 2016) Cu: Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig, Lucas Jade Zumann, Billy Crudup

Cu acest film, cineastul Mike Mills aduce o poveste bogată, amuzantă și emoționantă despre complexitățile feminității, familiei, timpului și legăturilor pe care le căutăm toată viața. Acțiunea are loc în sudul Californiei la finalul anilor 1970. Dorothea Fields (Annette Bening), o încăpățânată mamă singură, își crește fiul adolescent, pe Jamie (Lucas Jade Zumann), într-o perioadă plină de schimbări culturale și revolte. Dorothea găsește două tinere care să o ajute cu Jamie: pe Abbie (Greta Gerwig), o artistă punk libertină care închiriază o cameră în casa lor, și pe Julie (Elle Fanning), o vecină inteligentă și provocatoare.

Deja ai votat!