SÂMBĂTĂ

0
0

23.00 ANTENA 1

Attila, cuceritorul (acţiuene, SUA, 2001) Cu: Gerard Butler, Isla Fisher, Tommy Flanagan

Europa anilor 434. Războinicul Attila și fratele său preiau conducerea hunilor, popor nomad. După moartea fratelui, Attila vrea să formeze un imperiu care să domine lumea, reunește prin lupte succesive triburile de huni și visează să cucerească imperiul roman. Dorința de putere a tânărului hun îi neliniștește pe slabul împărat roman Valentin și pe ambițiosul general Flavius, care se aliază cu vizigoții împotriva lui Attila. Dar Attila nu poate fi ușor învins pe câmpul de luptă. De aceea, dușmanii săi, împreună cu fiica unui conducător ucis de Attila, pun la cale un plan de anihilare.

22:55 CINEMAX

Aliatul (Thriller, SUA, 2016) Cu: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris, Simon McBurney

În 1942, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, spionul canadian Max Vatan (Brad Pitt) este parașutat în Măroc ca să o întâlnească pe Marianne Beauséjour (Marion Cotillard), o spioană de origine franceză, care se dă drept soția lui. Misiunea lor este să-l asasineze pe ambasadorul Germaniei la Casablanca. Cei doi locuiesc împreună câteva zile și, în scurt timp, se îndrăgostesc unul de celălalt. Când Max se întoarce la biroul lui din Londra, el o aduce pe Marianne cu care se va căsători. După un an, li se naște o fată, Anna. Într-o zi, Max este chemat la o întâlnire în temuta secție V unde i se spune că Marianne este suspectată că ar fi spioană pentru nemți. Max are la dispoziție doar 72 de ore ca să-i demonstreze nevinovăția și să-și salveze familia înainte să fie nevoit să facă ceva de neconceput.

18:00 HBO

Minus 25° C (Aventuri, SUA, 2006) Cu: Paul Walker, Bruce Greenwood, Moon Bloodgood, Jason Biggs, Gerard Plunkett

Inspirat de o poveste adevărată, filmul este o aventură incitantă despre loialitate și legături de prietenie care spune povestea a trei membri ai unei expediții științifice: Jerry Shepard, cel mai bun prieten al lui, Charlie Copper, și geologul american Davis McClaren care, în urma unei accident și din cauza condițiilor climaterice periculoase din Antarctica, trebuie să-și lase în urmă iubita echipă de câini de sanie. În timpul iernii dure din Antarctica, câinii trebuie să supraviețuiască singuri într-o sălbăticie înghețată timp de peste 6 luni până când Jerry poate porni o misiune de salvare.

22:00 PRO TV

Furia (acţiune, SUA, Franţa, 2014) Cu: Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady, Peter Stirmare, Patrice Cols, Weston Cage, Max Fowler

Paul Maguire (Nicolas Cage), Kane (Max Ryan) şi Danny Doherty (Michael McGrady), tovarăşii lui, fură banii unui mafiot rus şi fug. Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii şi un pistol tokarev. Imediat se declanşează un război în toată regulă între familial or de infractori irlandezi şi mafia rusă. Paul îi sfătuieşte pe cei doi amici să stea ascunşi până când se calmează lucrurile, urmând ca apoi să împartă banii. Şaptesprezece ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcţii, este căsătorit cu Vanessa (Rachel Nichols) şi este un tată devotat. Într-o seară, fiica sa, Caitlin (Aubrey Peeples), este răpită. Paul îşi adună amici şi porneşte în căutarea fetei, fiind convins că cel care a răpit-o, este mafiotul rus.

+0 -0

se încarcă...