DUMINICA

23:05 CINEMAX

Orașul polițiștilor (Dramă, SUA, 1997) Cu: Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro, Peter Berg

Freddy Heflin (Sylvester Stallone) este șeriful unui loc pe care toată lumea îl numește “Cop Land”, este vorba despre un mic și aparent liniștit oraș care este populat de marii polițiști de oraș, oameni pe care el îi admiră de mult. Cu toate acestea, ceva urât se petrece în spatele acestei aparențe calme a orașului. Din clipa în care descoperă o conspirație rasială masivă între acești localnici, Freddy este obligat să ia măsuri și să facă o alegere periculoasă între a-și proteja idolii și a susține și aplica legea.

22.00 ANTENA 1

Un pic însărcinată (comedie, SUA 2007) Cu: Katherine Heigel, Seth Rogen, Jonah Hill, Paul Rudd, Kristen Wiig

Ben trăieşte în aceeaşi casă cu încă 4 prieteni şi toţi au un comportament de adolescenţi întârziaţi. Casa este amenajată cu un ring de box şi o piscină plină de ţânţari şi neîngrijită. Preocuparea acestui grup de tineri ciudaţi este crearea unui site semi-porno despre celebrităţi, site care, cred ei, i-ar putea îmbogăţi odată lansat.
Alison şi Ben se întâlnesc într-un bar, se îmbată bine, fac sex şi îşi văd de drumul lor separat, fiind convinşi că povestea se va opri aici. Dar Ben primeşte după câteva săptămâni un telefon de la Alison care nu-i dă o întâlnire romantică ci una foarte pragmatică – îi spune că este tatăl copilului ei. Şi iată că Ben are o problemă existenţială – ce va face în viitorul apropiat? Va traversa pe trotuarul de vis a vis sau se va schimba şi va sta alături de Alison pentru a creşte copilul ?

20:00 HBO

Vânătorul de recompense 2049 (SF, SUA, 2017) Cu: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana De Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright

La 30 de ani de la evenimentele din primul film, noul vânător de recompense, ofițerul K (Ryan Gosling) de la LAPD, descoperă un secret care ar putea să arunce lumea în haos. Descoperirea lui îl determină să încerce să-l găsească pe Rick Deckard (Harrison Ford), un fost vânător de recompense care nu a mai fost văzut de 30 de ani.

23:00 PRO TV

Furie și răzbunare (acţiune, 2016) Cu: John Travolta, Christopher Meloni, Amanda Schull, Sam Trammell, Patrick St. esprit, Rebecca De Mornay

Stanley (John Travolta) este hotărât să îşi facă singur dreptate, după ce este martor la asasinarea soţiei (Amanda Schull). Atunci când poliţiştii corupţi nu reuşesc să-l aducă pe criminal în faţa justiţiei, Stanley porneşte în căutarea acestuia.

Deja ai votat!