DUMINICA

0
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Actor Chris Pine attends the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

20:30 pro cinema

Sabrina (comedie, Germania-SUA, 1995) Cu: Harrison Ford, Julia Ormond, Greg Kinnear

Sabrina şi-a petrecut copilăria observându-i îndeaproape pe toţi cei din familia Larrabee. Fiind fiica şoferului, era aproape invizibilă pentru toţi membrii familiei, în schimb ea ştia totul despre fiecare dintre ei: Maude Larrabee, o femeie modernă şi puternică aflată la conducerea corporaţiei Larrabee, Linus Larrabee, fiul cel mare, un băiat extrem de serios, care are responsabilitatea de a dezvolta afacerea familiei şi David, băiatul cuceritor care, pentru Sabrina, s-a transformat în centrul universului ei…până în momentul în care aceasta este trimisă la Paris. După doi ani petrecuţi alături de echipa celebrei publicaţii Vogue, Sabrina se întoarce pe proprietatea Larrabee. Doar că acum, ea este o femeie foarte frumoasă şi interesantă care stă în drumul unei afaceri de 1 milion de dolari.

22.00 ANTENA 1

Mamă surogat (comedie, SUA 2008) Cu: Tina Fey, Amy Poehler, Siqourney Weaver, Greg Kinnear

Ai plăti-o pe ea ca să îți aducă pe lume copilul ? Kate Holbrook este o directoare de companie, femeie singură și conservatoare, care toată viața și-a pus carieră pe primul loc. La 37 de ani, în sfârșit vrea să aibă un copil, însă descoperă că are doar șanse slabe de a rămâne însărcinată. Disperată, Kate decide să folosească o mamă surogat, dar lumea ei conservatoare este întoarsă complet pe dos când Angie cea cu spirit liber se mută în apartamentul ei și între ele începe o luptă foarte amuzantă.

20:00 PRO TV

Ultima redută (acţiune, SUA, 2013) Cu: Arnold Schwarzenegger, Arron Shiver, Forest Whitaker, Johnny Knoxville

Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) a renunţat la postul pe care îl avea în Departamentul de Poliţie din Los Angeles şi s-a mutat în Sommerton Junction. El se află în pragul pensionării şi s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor din micul oraş. Atunci când Cortez (Eduardo Noriega) evadează în mod spectaculos dintr-un convoi de deţinuţi şi se îndreaptă spre Sommerton Junction pentru a trece graniţa în Mexic, Ray hotărăşte să îl captureze pe infractor. Singura problemă este că şeriful este înconjurat de o echipă de poliţişti fără experienţă, iar Cortez  ia un ostatic pentru a-şi asigura scăparea.

19:20 Paradis (Dramă, Germania, 2002) Cu: Cate Blanchett, Giovanni Ribisi, Remo Girone, Stefania Rocca, Alessandro Sperduti

Philippa (Cate Blanchett) este o profesoară britanică din Italia. Soțul ei și câțiva elevi mor din cauza unor supradoze de droguri. Marco Vendice este un puternic traficant local care a vândut drogurile care i-au ucis soțul. Dezgustată de incapacitatea poliției de a-l prinde pe Vendice, Philippa ia legea în propriile mâini și pune o bombă menită să-l ucidă pe traficant. Dar planul Philippei dă greș și patru oameni nevinovați mor. Philippa este arestată, iar, la interogatoriu, cere să i se aducă un traducător. Astfel îl cunoaște pe ofițerul Filippo (Giovanni Ribisi) care, în scurt timp, se îndrăgostește de Philippa. Cu ajutorul lui, ea reușește să scape și să se ascundă. Cu toate acestea, în ciuda regretelor pe care le are pentru pierderea vieților celor patru oameni nevinovați, Philippa este în continuare hotărâtă să-l vadă mort pe Vendice.

Deja ai votat!