seven + eleven =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

23.00 ANTENA 1

Kull, cuceritorul (acţiune, SUA 1997) Cu: Kevin Sorbo, Tia Carrere, Karina Lombardo

Barbarul războinic Kull îl ucide pe Regele Valusiei în mijlocul unei crâncene bătălii şi devine succesorul acestui tărâm mitic. Kull va învăţa în scurt timp că uriaşa putere pe care a dobândit-o i-a adus mulţi duşmani redutabili, cum ar fi bicisnicul Taligaro, liderul Gărzi Regale a Valusiei. Acesta urzeşte un plan diabolic de uzurpare a lui Kull în urma căruia să îi ia locul pe tron.

12:30 PRO TV

A Idilă cu dădaca mea (comedie, SUA, 2009) Cu: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Gabrielle Aimée, Steve Antonucci

După ce descoperă întâmplător că soțul ei o înșeală, Sandy se mută împreună cu copiii ei într-un apartament din New York. Acolo se împrietenește cu Aram, un tânăr care lucrează într-o cafenea și pe care îl angajează ca babysitter în timpul în care ea este plecată la serviciu. Nu după mult timp și în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Sandy și Aram se îndrăgostesc unul de celălalt și încep o relație pasională, dar complicată.

20:00 HBO

Avatar (Acțiune, SUA, 2009) Cu: Sam Worthington, Zoë Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Michelle Rodriguez

Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na’vi, o veche civilizație deloc încântată de oaspeți. Jake și semenii săi trebuie să lupte pentru a-și găsi locul pe luxurianta Pandora. Între timp, tânărul se îndrăgostește de Neytiri, o localnică. Ideea filmului i-a venit lui James Cameron din 1996, an în care a și scris primele 80 de pagini din scenariu. Filmările erau programate să înceapă imediat după terminarea “Titanicului”, filmul urmând a fi lansat în 1999; însă, potrivit regizorului, „era necesar să mai treacă ceva vreme până să apară tehnologia necesară punerii în scenă a viziunii filmului. Astfel, Cameron a început lucrul efectiv la “Avatar” în primăvara anului 2006 când a definitivat scenariul, limba Na’vi și cultura pandoriană. Filmul, care reinventează conceptul de “spectaculos”, fost lansat atât în formatul obișnuit, 2D, cât și în formatele 3D și IMAX. “Avatar” este văzut ca un deschizător de drumuri în cinematografia modernă, datorită noilor tehnologii folosite pentru vizualizarea 3D și a filmărilor cu camere de filmat stereoscopice special proiectate pentru acesta.

19:00 CINEMAX

O expediție periculoasă (Aventuri, Australia, 2017) Cu: Gareth Rickards, Vincent Andriano, Sam Glissan, Katie Garfield, Jamie Kristian

Sunt numiți “Rovers” – călători fără țintă și pierde-vară care trăiesc la marginea societății în zona rurală australiană și care caută o scăpare și un nou început. Buzz a cutreierat tot continentul căutând legendarul aur al lui Stray, o captură care îi va oferi o viață bună. Dar, când este gata să renunțe, Buzz este abordat de Eric care a găsit o hartă a aurului. Eric îi va da harta dacă Buzz îl va ajuta – Eric și prietenii lui activiști vor să organizeze un protest în locul unde va fi o nouă mină a companiei miniere Madsen Minerals, condusă de miliardarul Daniel Madsen. Ca să ajungă la mină nevăzuți, trebuie să călătorească prin impenetrabila Mamuya Valley. Având în vedere că asta este ultima lui șansă de a-și îndeplini visul, Buzz își convinge gașca de Rovers să-l urmeze într-o ultimă căutare a aurului pierdut. Cele două grupuri, Rovers și activiștii, pornesc în aventura vieții lor. Dar, în scurt timp, tensiunile apar și motivele ulterioare ies la iveală pe măsură ce sunt implicați în urmăriri incitante, salvări curajoase și descoperiri incredibile.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...