VINERI

0
Cate Blanchett

21:30 PRO TV

Labirintul: Încercările focului (acţiune, SUA 2015) Cu: Dylan O’Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Dexter Darden, Alexander Flores

Mercenarul Royce (Adrien Brody), doctorul Edwin, mexicanul Cuchillo, Mombasa, comandantul unui pluton de execuţie în Sierra Leone, japonezul Hanzo, fost asasin yakuza, rusul Nikolai, sud-americanca Isabelle, Stans şi Noland fac parte dintr-un grup de luptători, care aterizează pe o planetă necunoscută. Aici ei devin pradă pentru o rasă extraterestră cunoscută sub denumirea de „predatori”. Luptătorii sunt nevoiţi să îşi unească forţele pentru a distruge prădătorii şi a supravieţui.

22.00 ANTENA 1

E tare complicat ! (comedie, 2009, SUA)Cu: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin, John Krasinski, Lake Bell

Jane este proprietară prosperă a unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari și este divorțată de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a rămas în relații amicale. Totul pare să meargă pe făgașul normal, până într-o zi, când Jane și Jake ies la cină după ce participaseră la festivitatea de absolvire a fiului lor. Amintirile anilor frumoși petrecuți ca soț și soție se pare că au un efect neașteptat asupra celor doi, care se aruncă într-o aventură extrem de pasională. Și așa se complică lucrurile, fiindcă Jake e însurat cu Agness, o femeie mult mai tânără decât el, iar Jane este curtată de Adam, arhitectul pe care îl angajase ca să-i renoveze bucătăria… Acum, Jane încearcă să-și dea seama dacă îi place să fie “cealaltă femeie”, Jake se trezește că este foarte prins de această relație extrem de plăcută într-un fel ciudat, iar Adam, care tocmai încerca să-și revină după propriul divorț, își dă seama că s-a îndrăgostit de Jane, dar nu e sigur că îi convine să fie prins în acest triunghi amoros. Oare Jane și Jake ar trebui să-și vadă fiecare de viața lui și să renunțe la această relație clandestină, sau dragostea e într-adevăr mai dulce când se întâmplă a doua oară? E tare complicat !

20:30 PRO CINEMA

Dispărutele (aventuri, SUA, 2003) Cu: Tommy Lee Jones, Câte Blanchett, Evan Rachel Wood, Jenna Boyd, Aaron Eckhart,

În secolul al XIX-lea în New Mexico, un tată se întoarce acasă, în speranţa de a se împăca cu fiica lui, Maggie. Din nefericire, Lilly, fiica lui Maggie, este răpită, iar acum cei doi trebuie să-şi unească forţele pentru a o recupera.

21:40 HBO

Semne (SF, SUA, 2002) Cu: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin, Abigail Breslin, Cherry Jones

E contaminată.” Acest lucru îl spune micuța Bo (Abigail Breslin) despre fiecare pahar de apă pe care încearcă să-l bea, pentru ca, mai apoi, să-l refuze. Aceasta e doar prima ciudățenie din lunga listă de întâmplări stranii care bulversează viața familiei Hess. Lucrurile o iau complet razna atunci când Graham Hess (Mel Gibson), tatăl, împreună cu fratele său, Merrill (Joaquin Phoenix), se trezesc într-o dimineață din cauza lătrăturilor turbate ale câinilor și îi văd pe copii – Bo și Morgan (Rory Culkin) – rătăcind ca somnambulii prin lanurile de porumb. Descoperă apoi urmele unor cercuri perfect trasate, cu o noapte înainte, în culturi. Încercând să-și păstreze calmul, Graham ignoră frenezia mediatică care contaminează toate televiziunile și posturile de radio și se amuză de semnele ciudat de familiare despre care Morgan, amator de literatură SF, susține că prevestesc invazii extraterestre. Adevărata provocare pentru Graham vine, însă, atunci când e nevoit să-și regăsească credința pentru a-și putea apăra familia de o inimaginabilă teroare.

+0 -0
se încarcă...