SÂMBĂTĂ

0

16:45 PRO TV

Matinal cu scandal (comedie, SUA, 2010) Cu: Rachel McAdams, Noah Bean, Jack Davidson, Vanessa Aspillaga, Jeff Hiller, Linda Powell, Mike Hydeck

După ce a fost concediată de la programul de ştiri locale, Becky Fuller accepta provocarea lui Jerry Barbes de a revitaliza matinalul Daybreak. Soluţia lui Becky este să îl aducă la emisiune pe Mike Pomeroy (Harrison Ford), un prezentator cu o carieră strălucită în spate, însă acesta nu vrea să lucreze cu Colleen Peck, o fostă regină a frumuseţii şi prezentatoare la emisiunea matinală. Între timp tanara începe o relaţie ascunsă cu producătorul Adam Bennett. Certurile dintre Mike şi Colleen din culise se mută în direct, iar Becky trebuie să gestioneze situaţia, să îşi salveze reputaţia, locul de muncă, relaţia amoroasă şi nu în ultimul rând emisiunea.

22:50 CINEMAX

Mamă! (Horror, SUA, 2017) Cu: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Brian Gleeson

Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu, scris și regizat de Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), în care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer.

23.00 ANTENA 1

Mumia: Mormântul împăratului Dragon (aventuri, SUA, 2008) Cu: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, Michelle Yeoh

Rick O’Connell ajutat de fiul său Alex, soţia sa Evelyn şi fratele acesteia, Jonathan, trebuie să lupte împotriva mumiei împăratului Qin Shi Huang.
Când neînfricatul aventurier Alex O’Connell îl trezeşte din somnul etern pe împărat, el trebuie să-i caute şi să le ceară ajutorul singurilor oameni care ştiu mai multe decât el despre mumie: părinţii lui.

20:30 PRO CINEMA

Cină pentru fraieri (comedie, SUA, 2010) Cu: Steve Carell, Paul Rudd, Zach Galifianakis, Jemine Clement, Stephanie Szostak

Şeful lui Tim Conrad organizează lunar o cină pe care o intitulează sarcastic “cină pentru idioţi”. Angajatul care se prezintă cu cel mai neîndemânatic oaspete beneficiază de o serie de avantaje la locul de muncă. După ce Julie, iubita sa, îi spune că i se pare revoltător şi lipsit de bun gust, Tim refuză invitaţia. Acesta însă îl cunoaşte pe Barry, un agent fiscal şi un bufon de clasă, şi reconsideră invitaţia la cină şefului său. După ce-l aduce pe Barry la cină, acesta observă că intenţiile bune ale agentului au consecinţe neplăcute şi îi pot transforma viaţa lui Timp într-un haos, fiind pe cale să piardă o afacere importantă.

+0 -0
se încarcă...