DUMINICA

0

22:15 PRO TV

Băiatu’ tatii (comedie, 2012) Cu: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester, Vanilla Ice, James Caan, Milo Ventimiglia, Blake Clark, Meagen Fay, Tony Orlando

Donny Berger (Adam Sandler) se îndrăgosteşte de profesoara lui, Mary McGarricle. Din povestea lor de iubire se naşte Todd. Doamna McGarricle ajunge la închisoare şi Donny, în vârstă de 14 ani rămâne să crească singur copilul. La vârsta de 18 ani, Todd pleacă de acasă şi ajunge un invetitor de success pe Wall Street. După ani de zile, plin de datorii, Donny, apelează la fiul său de la care speră să obţină bani să îşi plătească datoriile pentru a nu ajunge la închisoare. Revederea celor doi are loc în ajunul nunţii lui Todd cu Jamie (Leighton Meester).

21:00 CINEMAX

Povestea (Dramă, SUA, 2018) Cu: Laura Dern, Ellen Burstyn, Jason Ritter, Elizabeth Debicki, Isabelle Nélisse

Bazat pe propria experiență a regizoarei Jennifer Fox, filmul reprezintă o investigație în amintirile unei femei în timp ce ea este obligată să-și reexamineze prima relație sexuală. Jennifer, o profesoară și jurnalistă, trăiește o viață de invidiat în New York alături de iubitul ei. Totul de schimbă când mama ei găsește o poveste pe care Jennifer a scris-o când avea 13 ani în care vorbește despre o relație “specială” cu doi antrenori. Citind paginile galbene ale “Poveștii”, Jennifer descoperă că detaliile codate compuse cu 40 de ani în urmă sunt destul de diferite de ceea ce își amintește. Tulburată dar hotărâtă să descopere adevărul, Jennifer pleacă în căutarea celor doi antrenori. Ea se întoarce la ferma de cai din Carolina unde atâtea s-au întâmplat, iar Jennifer de la 7 ani, o fetiță neîndemânatică, dar încăpățânată, se trezește. Poveștile frumoase pe care și le-a spus de ani de zile încep să fie dezvăluite.

22.00 ANTENA 1

Doom (acţiune, SUA 2005) Cu: Karl Urban, Dwayne Johnson, Rosamund Pike

Doom, mult cunoscutul joc video care a extaziat o generaţie întreagă, sare de pe ecranul computerului pe marele ecran ca o aventură – acţiune horror SF terifiantă, ducând publicul într-un viitor întunecos şi stânjenitor cu toate acele elementele viscerale şi horror care au făcut din joc un fenomen global. Un apel disperat de ajutor venit de pe staţia de cercetare Olduvai, aflată pe planeta Marte, aduce o echipă specială de intervenţii pentru o anchetă. Ceva cu siguranţă nu este în regulă. Întreaga activitate de cercetare a fost oprită şi comunicaţiile nu mai funcţionează. Singurele mesaje care mai ajung de pe Olduvai sunt foarte îngrijorătoare. Staţia de cercetare este trecută la nivelul 5 de carantină şi singurele persoane care au voie să intre în unitate sunt Echipa Tehnică de Intervenţie Rapidă – membrii ai Armatei Spaţiale înarmaţi până în dinţi cu muniţie suficientă pentru a neutraliza orice fel de inamic… sau cel puţin aşa cred ei. Numai că descoperă nişte creaturi dintr-o altă dimensiune, care pândesc în întuneric, ucigându-i pe supravieţuitori.

20:30 PRO CINEMA

Naufragiatul (aventuri, SUA. 2000) Cu: Tom Hanks, Helen Hunt, Paul Sanchez, Lari White, Leonid Citer, David Allen Brooks, Velena Papovic

Pe când lucra la “Apollo 13”, Tom Hanks a avut ideea acestui film, pe care ulterior a dezvoltat-o alături de scenaristul William Broyles Jr. “Este o poveste nu atât despre supravieţuirea fizică a omului, ci mai mult despre supravieţuirea spiritului”, spune regizorul Robert Zemeckis, care în 1994 a regizat “Forrest Gump”, distribuindu-l în rolul principal tot pe Tom Hanks, iar în 2003 a fost producătorul filmului “Gotika”.Chuck Noland (Tom Hanks) are o funcţie foarte importantă la compania Federal Express. Este un bărbat conştiincios, punctual, a cărui viaţă este total sub control şi decurge după nişte planuri riguros stabilite. Chuck este îndrăgostit de Kelly (Helen Hunt), iar cei doi au hotărât să se căsătorească în curând. Numai că, în ajunul Crăciunului, Noland pleacă spre Malayesia pentru a rezolva probleme legate de serviciu, iar avionul se prăbuşeşte pe o insulă pustie din mijlocul Pacificului.

+0 -0
se încarcă...