JOI

0
Pressemøde på DR's nye sæson af drama-serien "Arvingerne" ("Arvingerne ll"). Skuespiller Carsten Bjørnlund.

00:15 PRO TV

Moarte instantanee (acțiune, SUA, 1995) Cu: Jean-Claude Van Damme, Powers Boothe, Raymond J. Barry, Whittni Wright

Darren McCord îşi propune să facă o surpriză celor doi copii ai săi şi îi duce să urmărească live, de pe Stadionul Naţional din Chicago, finala la hockey pe gheaţă. Peste 17 000 de suporteri, printre care se numără şi Vicepreşedintele SUA, sunt captivaţi de frumuseţea şi importanta celui de-al şaptea joc din Finalele Cupei Stanley. Lucrul pe care Darren nu l-a aflat este ca arena sportivă a fost invadată de terorişti periculoşi care, pentru a atrage atenţia unei lumi întregi l-au răpit pe Vicepreşedintele Statelor Unite alături de alţi oameni importanţi, folosindu-i pe toţi ca ostatici. Pentru a-i elibera, teroriştii vor să primească caeva milioane bune de dolari. Situaţia pare scăpată de sub control, nimeni nu poate interveni, deoarece pericolul că Vicepreşedintele să fie omorât este prea mare pentru că statul să rişte. Există însă o cale şi un om care poate salva situaţia, unul singur şi acesta este Darren. El este un inspector care a hotărât să demisioneze din cauza unui tragedii în care el a intervenit, eşuând să salveze viaţa unui copil nevinovat.

19:05 CINEMAX

Aritmie (Dramă, Rusia, 2017) Cu: Aleksandr Yatsenko, Irina Gorbacheva, Nikolay Shrayber, Maksim Lagashkin, Sergey Nasedkin

Oleg este un tânăr paramedic talentat. Katya, soția lui, lucrează ca asistentă la urgențe. Îl iubește pe Oleg, dar s-a săturat de faptul că lui îi pasă mai mult de pacienții lui decât de ea și îi spune că vrea să divorțeze. Noul șef al lui Oleg este un manager fără inimă care are propriile reguli pe care vrea să le implementeze – lui Oleg nu-i pasă, el are vieți de salvat. Atitudinea lui îi creează probleme – astfel criza personală coincide cu cea de la muncă. Prinși între pacienții lor, zilele libere pline de alcool și un sistem aflat în plină dezvoltare, Oleg și Katya trebuie să fie puternici și să găsească acel ceva care îi va ține uniți.

20:00 HBO

Patti Cake$ (Dramă, SUA, 2017) Cu: Danielle MacDonald, Bridget Everett, Cathy Moriarty, Siddharth Dhananjay, Mamoudou Athie

Actrița de origine australiană Danielle Macdonald o interpretează pe Patricia Dombrowski, a.k.a. Killa P, a.k.a. Patti Cake$.Patti, care trăiește într-o suburbie din New Jersey și își dorește foarte mult să ajungă pe scena hip-hop cu muzica ei originală. Încurajată de bunica ei (Cathy Moriarty) și de singurii ei prieteni, Jheri (Siddharth Dhananjay) și Basterd (Mamoudou Athie), Patti trebuie să-și asume și durerile și necazurile mamei sale (Bridget Everett).

17:15 FILM NOW

Era şi timpul! (2013, Dramă) Cu: Rachel McAdams, Domhnall Gleeson, Bill Nighy

După încă o altă petrecere nereușită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune fiului său că bărbații din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viața lui, așa că se hotărăște să-și facă viața mai bună… găsindu-și o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedește a fi mult mai grea decât își imaginase. Mutându-se de la Cornwell la Londra ca să devină avocat, Tim întâlnește o fată frumoasă, dar nesigură pe ea. Mary (Rachel McAdams) se îndrăgostește și ea de el, dar un incident nefericit din călătoria lui în timp face că cei doi să nu se fi întâlnit niciodată, de fapt. Așa că se întâlnesc din nou, și din nou, și… din nou… Într-un final, după multe călătorii în timp, Tim reușește să-I cucerească fetei inima.

 

 

+0 -0
se încarcă...