DUMINICA

Matthew McConaughey

16:15 PRO CINEMA

Asediaţi la domiciliu (thriller, SUA, 1997) Cu: Veronica Hamel, Bonnie Root, Cress Williams, Joe Ivy, Dana Gladstone

Georgia Patchett (Veronica Hamel) şi fiica ei Willow (Bonnie Root) petrec o zi liniştită alături de trei prietene. Nimic nu anunţă faptul că această zi va fi altfel decât celelalte. Viaţa lor ia însă o întorsătură dramatică în momentul când o bandă de criminali înarmaţi năvăleşte în casă şi le ia ostatice pe cele cinci femei. Georgia încearcă să găsească o soluţie pentru a salva viaţa lui Willow şi a prietenelor ei şi descoperă cu surprindere că nu mai este o femeie vulnerabilă, ci una deosebit de periculoasă, când sunt ameninţate persoanele iubite.

14:05 HBO

Sângerează pentru visul tău! (Dramă, SUA, 2016) Cu: Miles Teller, Aaron Eckhart, Katey Sagal, Ciarán Hinds, Ted Levine

Filmul este incredibila poveste adevarată a uneia dintre cele mai inspirate și improbabile reveniri din istoria sportului. Miles Teller îl intepretează pe Vinny “ The Pazmanian Devil” Pazienza, un pugilist care a ajuns pe culmile succesului după ce a câștigat două titluri de campion mondial la box. Un accident de mașină aproape fatal îi distruge coloană vertebrală și i se spune că este posibil să nu mai poată merge vreodată. În ciuda sfaturilor medicale, renumitul antrenor Kevin Rooney (Aaron Eckhart) acceptă să-l ajute pe Vinny să revină în ring la doar un an de la accident pentru ceea ce ar putea reprezenta ultimul meci al vieții sale.

21:00 CINEMAX

Jaf cu stil (Comedie, SUA, 2017) Cu: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margret, Joey King

Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin îi interpretează pe cei mai buni prieteni Willie, Joe și Al care decid să renunțe la viața liniștită de pensionari și să fie rebeli pentru prima dată în viața lor când fondul lor de pensii este golit de o corporație dubioasă. Disperați să-și plătească facturile și să aibă grijă de cei dragi, ei riscă totul și vor încerca să jefuiască banca unde se află chiar banii lor.

23.00 ANTENA 1

Avocatul din limuzină (thriller, SUA 2011) Cu: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Josh Lucas, Ryan Phillippe

Mickey Haller este un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, folosește bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent, dar ultimul său caz îl face să simtă gustul groaznic al vinovăției, al răului nativ, pur și diabolic. Louis Roulet, cel mai recent client, este arestat pentru vătămarea unei femei pe care a cunoscut-o într-un bar. Provenit dintr-o familie înstărită, playboy-ul este protejat și susținut de mama sa, care vrea cu orice preț să îl scoată basma curată. Pe măsură ce deslușesc cazul, Haller și detectivul Raul Levin scot la lumină o latură sinistră a personalității lui Roulet și nenumărate dovezi ale trecutului său întunecat. Deși tânărul este cel mai bănos client pe care l-a avut vreodată, Haller începe să fie îngrozit de dimensiunile ororii și, cu prețul propriei vieți, se zbate să facă dreptate în această poveste.

Deja ai votat!