LUNI

0

00:15 PRO TV

Apel de urgenţă (thriller, 2013) Cu: Halle Berry, Abigail breslin, Morris Chestnut, Michael Eklund, David Otunga, Michael Imperioli, Justina Machado, Evie Thompson

Casey (Abigail Breslin) este răpită de un ucigaş în serie şi din portbagajul acestuia tânăra reuşeşte să telefoneze la 911. Din acel moment, viaţa ei depinde de vocea de la capătul firului, a care este hotărâtă să mobilizeze toate resursele pentru a o găsi.

20:30 PRO CINEMA

Listă (acţiune, SUA 2011) Cu: Cuba Gooding Jr., Christian Slater, Cole Hauser, Jonathan LaPaglia, Ginny Weirick, Drew Waters, Sean Cook, Michael Papajohn

Alan Campbell (Cole Hauser) este un afacerist, care a împrumutat nişte bani de la cine nu trebuie şi acum trebuie să îi dea înapoi. Bărbatul speră să primească o promovare pentru a avea bani să returneze suma de bani, însă nu se întâmplă acest lucru deoarece colegul său Brian a primit promovarea mult aşteptată. Când ajunge acasă, descoperă că soţia îl înşeală cu cel mai bun prieten al său. Supărat, se duce într-un bar şi îi povesteşte problemele unui necunoscut. Acesta îşi oferă serviciile de asasin plătit. Crezând că este o glumă, Alan întocmeşte o listă cu cinci persoane pe care le doreşte moartea. A doua zi află că şeful său a fost asasinat şi acum încearcă să îşi avertizeze colegul, care se află pe lista asasinului. Acum Alan porneşte într-o cursă să îl oprească pe asasin să omoare şi restul de persoane de pe lista.

21:00 CINEMAX

Aventuri la școală (Comedie, Canada, 2017) Cu: Judy Greer, Daniel Doheny, Siobhan Williams, Russell Peters, Grace Park

Când Liam (Daniel Doheny) o vede pe frumoasa Anastasia în timpul unei vizite la școala din oraș, se îndrăgostește imediat. Hotărât să găsească o cale prin care se fie aproape de ea și sătul de existența lui protejată, Liam îi convinge pe director și pe mama lui, Claire (Judy Greer), să-i ofere șansa să încerce viața de liceu. Pe măsură ce iubitul ei fiu explorează o nouă lume, una a sexului, drogurilor și haosului, și se chinuie să impresioneze o fată care nici măcar nu știe că el există, mama lui/cel mai bun prieten decide că este timpul să-l învețe despre revolta adolescentină.

18:10 HBO

Linia morții (Horror, SUA, 2017) Cu: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons

Cinci studenți la medicină, obsedați de misterul vieții de apoi, se implică într-un experiment curajos, dar periculos. Ei își opresc inima pentru scurte perioade de timp, iar fiecare trăiește o experiență la limita morții care le arată ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Pe măsură ce experimentele lor devin din ce în ce mai periculoase, sunt bântuiți de păcatele trecutului lor aduse în prezent de consecințele paranormale ale trecerii dincolo.

+0 -0
se încarcă...