VINERI

0

20.00 ANTENA 1

Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată (acţiune, SUA 2016) Cu: Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper

Reacher este în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violenţă asupra unui coleg şi de viol. Cum nu-şi aminteşte de niciuna dintre aceste „scăpări”, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieşi basma curată şi a scoate adevărul la lumină.

22:30 PRO CINEMA

Zeii străzii (acţiune, SUA, 2011) Cu: Brian Austin Green, Michael Clarke Duncan, Vinnie Jones, Tom Sizemore, Danny Trejo, Robert Carradine, Jake Busey

Callan (Brian Austin Green) este posesorul unei vechi cruci celtice cu calităţi magice care îi dă o putere de neimaginat. Moştenită din tată în fiu, crucea îl ajută pe Călan să lupte alături de echipa lui împotriva lui Gunnar (Vinnie Jones), cel mai de temut gangster din Los Angeles.

23:15 CINEMAX

Jaf cu stil (Comedie, SUA, 2017) Cu: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margret, Joey King

Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin îi interpretează pe cei mai buni prieteni Willie, Joe și Al care decid să renunțe la viața liniștită de pensionari și să fie rebeli pentru prima dată în viața lor când fondul lor de pensii este golit de o corporație dubioasă. Disperați să-și plătească facturile și să aibă grijă de cei dragi, ei riscă totul și vor încerca să jefuiască banca unde se află chiar banii lor.

21:55 HBO

Turnul Întunecat (Fantastic, SUA, 2017) Cu: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Claudia Kim, Fran Kranz

Există alte lumi pe lângă aceasta. Povestea ambițioasă scrisă de Stephen King, unul dintre cei mai cunoscuți scriitori din lume, a fost ecranizată în acest film. Ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o luptă nesfârșită cu Walter O’Dim, cunoscut ca Omul în negru (Matthew McConaughey). Walter vrea să distrugă Turnul Întunecat, singurul element care menține universul laolaltă, iar singurul care îl poate împiedica este Roland. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de al cărei deznodământ depinde soarta lumii.

+0 -0
se încarcă...