SÂMBĂTĂ

16:15 PRO CINEMA

Zbor frânt (thriller, SUA, 1997) Cu: Robert Urich, Annette O’Toole, John de Lancie, Jim Byrnes, Ken Pogue, Blue Mankuma, Tom McBeath

Filmul este o dramă aviatică emoţionantă în care profesia pare a fi mai presus de viaţă şi de relaţiile interumane. În timpul Zborului 19 al companiei Angel Airlines, pilotul Glen Singer se află în cabină alături de iubita lui, co-pilotul Connie Phipps şi de fostul iubit al acesteia, căpitanul George Bouchard. La scurtă vreme după decolare, cei doi trebuie să uite motivul rivalitaii dintre ei, atunci când avionul intră în coliziune cu un aparat de zbor de dimensiuni mai mici, care le provoacă totuşi o serie de avarii ireparabile. În numai două ore şi zece minute, cât îi mai permite combustibilul, echipajul trebuie să găsească soluţia aterizării în condiţii de siguranţă, astfel evitând una dintre cele mai mari catastrofe din istoria aviaţiei civile americane.

00:00 HBO

Cercul (Thriller, SUA, 2017) Cu: Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Ellar Coltrane

Cândva în viitor, Mae (Watson) se angajează la The Circle, un gigant tehnologic ce oferă o experiență completă clienților săi, îmbinând revoluționar facilități social media, dar și platforme pentru cumpărături online și creând o identitate online completă și extrem de transparentă, pe principiul “secretele sunt minciuni”. Doar că, evident, această identitate presupune renunțarea la orice formă de intimitate, iar Mae se va trezi curând fugind de tehnologia omniprezentă.

22.30 ANTENA 1

Recuperatorii (acţiune, SUA, 2010) Cu: Jude Law, Forest Whitaker, Live Schreiber, Alice Braga, Carice van Houten

Într-un viitor apropiat, compania The Union creează organe artificiale sofisticate şi costisitoare prin intermediul cărora durata de viaţă creşte semnificativ. Latura diabolică a acestei afaceri constă în faptul că, în situaţia în care beneficiarul unui transplant de organ nu este capabil să îşi achite facturile, The Union trimite executori pentru a recupera organele aflate în proprietatea sa, fără a se lăsa impresionată de gravitatea stării de sănătate a debitorului. Remy este cel mai bine pregătit dintre recuperatorii companiei The Union, dar atunci când suferă o criză cardiacă la serviciu şi are nevoie de o inimă nouă se trezeşte îngropat în datorii. Întrucât Remy nu poate plăti facturile la timp, The Union îl însărcinează pe fostul partener al acestuia, Jake Freivald, să recupereze inimă artificială; moment în care vânătorul se transformă în pradă şi este forţat să fugă pentru a-şi salva viaţa. Ajutat de către Beth, fosta soţie pe care nu a văzut-o timp de 10 ani şi care este la rândul ei datoare companiei pentru câteva organe transplantate, Remy reuşeşte să evadeze din sistem şi să evite să fie capturat de către Jake Freivald.

Deja ai votat!