DUMINICA

0

22:15 PRO CINEMA

Conexiune inversă (horror, SUA, Germania, 2000) Cu: Jennifer Lopez, Colton James, Dylan Baker, Marianne Jean-Baptiste, Gerry Becker, Musetta Vander, Patrick Bauchau, Vincent D’Onofrio

Catherine Deane (Jennifer Lopez) este o tânără terapeuta, care printr-un tratament inventiv şi radical poate experimenta ce se întâmplă în subconştientul altor persoane, incluzând visele lor. Atunci când criminaul în serie Carl Stargher (Vincent D’Onofrio) ajunge în comă, iar ultima sa victimă este ţinută în viaţă într-un loc ascuns, agentul FBI Peter Novak (Vince Vaughn) vine la Catherine ca la ultima lui speranţă, rugând-o să facă o minune. Novak o convinge pe Catherine să-şi folosească noua formă de terapie pentru a pătrunde în mintea bolnavă a lui Stargher. Ea va călători prin fanteziile sălbatice şi înşelătoare ale lui Carl, sperând să poată salva viaţa fiinţei nevinovate aflate în captivitate.

22:35 HBO

Brigada sinucigaşilor (Acţiune, SUA, 2016) Cu: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis

Este bine să fii rău… Agenta secretă Amanda Waller a hotărât că un grup de indivizi respingători, care nu au nimic de pierdut, va fi perfect pentru o misiune sinucigașă. Astfel a adunat cei mai periculoși indivizi din închisorile țării, le-a dat cel mai puternic arsenal și i-a trimis să învingă o entitate enigmatică. Totuși când ei își dau seama că nu au fost aleși ca să reușească, vor încerca să facă tot ce pot chiar cu prețul vieții sau va fi fiecare pentru el însuși?

21:00 CINEMAX

Animale sociale (Comedie, SUA, 2018) Cu: Noël Wells, Josh Radnor, Aya Cash, Carly Chaikin, Samira Wiley

Viața lui Zoe Crandle nu este așa cum plănuise ea. Prietenii ei sunt căsătoriți, au copii, iar potențialii ei pețitori și lipsa banilor i-au adus viața amoroasă și afacerea aproape de dezastru. Apoi Zoe îl cunoaște pe Paul, un ratat fermecător, iar între cei doi apare o conexiune imediată. Dar este o singură problemă: Paul este însurat cu Jane. Când Zoe îi povestește celei mai bune prietene Claire, ele pun la cale un plan ca să încerce să-și salveze afacerea și viața amoroasă. În timp, ea își va da seama că dragostea înseamnă război, că nimeni nu joacă cinstit și că jumătate din luptă este să descoperi cine ești cu adevărat.

20:00 PRO TV

Dezastrul din San Andreas (SUA, 2015) Cu: Dwayne Johnson, Carla Cugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Paul Giamatti, Art Parkinson, Kylie Minogue, Colton Haynes, Todd Williams

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur de 9 grade magnitudine în California, pilotul Raymond (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie, Emma (Carla Gugino), îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă în dărâmături. Când cred că totul s-a terminat, cei doi îşi dau seama că este doar începutul problemelor.

+0 -0
se încarcă...