LUNI

0
CANNES, FRANCE - MAY 27: Uma Thurman attends the "Based On A True Story" screening during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 27, 2017 in Cannes, France. (Photo by Matthias Nareyek/Getty Images)

20:30 PRO CINEMA

Legea lui Banks (acţiune, SUA, 2005) Cu: Steven Seagal, Anthony “Treach” Criss, Lawrence Turner, Jerry Trimble

Harlan Banks (Steven Seagal), un escroc care a fost convins de iubita lui să înceapă o viaţă nouă, acceptă o ultimă misiune, aflată la limita legalităţii. El se angajează să asigure securitatea unui transport de 20 de milioane de dolari în Vegas, dar situaţia scăpa de sub control în momentul când camarazii lui Banks îl silesc, sub ameninţarea armelor, să participe la un jaf. După o spectaculoasă urmărire pe străzile din Las Vegas, Banks este capturat şi transportat într-o închisoare de maximă securitate, iar din acel moment, singurul gând care l-a ajutat să supravieţuiască a fost răzbunarea. Împreună cu Ice Cool (Anthony “Treach” Criss), unul dintre cei mai duri condamnaţi, Harlan Banks evadează din închisoare şi porneşte pe urmele celor care i-au înscenat jaful. Iar răzbunarea lui Banks atinge proporţii apocaliptice, pentru ca acţiunile vindicative ale celor doi aproape că distrug oraşul…

23:50 HBO

Orizont (Dramă, România, 2015) Cu: András Hatházi, Rodica Lazăr, Zsolt Bogdán, Valeriu Andriuţă, Emilian Oprea

Încercând să își găsească „norocul”, după ce mulți ani au lucrat în străinătate, Lucian (András Hatházi) și Andra (Rodica Lazăr) – soț și soție – preiau în administrare o cabană pierdută undeva în Munții Apuseni. Lucrurile par să meargă bine până când își dau seama că tot ce se întâmplă pe munte și la cabană e controlat de Zoli (Bogdan Zsolt), un cap al mafiei tăierilor ilegale de păduri. În scurt timp, ei vor fi prinși într-un conflict între infractori și oamenii legii.

14:35 CINEMAX

Piaţa Amerika (Dramă, Grecia, 2016) Cu: Yannis Stankoglou, Makis Papadimitriou, Vassilis Koukalani, Ksenia Dania, Alexandros Logothetis

Plateia Amerikis (Piața Amerika) este o piață din Atena cunoscută ca fiind loc de adunare pentru mulți refugiați și imigranți fără acte prinși în țară. O oală sub presiune strâmtă, plină de frustrare și de disperare, cartierul este un microcosmos ce reflectă problemele complicate cu care se confruntă atât refugiații cât și localnicii. În acest cartier locuiește Nakos, un rasist pur-sânge pregătit să acționeze cu ura sa ce nu poate fi ținută în frâu, și Tarek, un sirian care vrea să ajungă în Germania împreună cu tânăra sa fiică. Vrea să iasă din țară și Tereza, o cântăreață africană care este la mâna mafiei locale, dar care se îndrăgostește de unul dintre prietenii lui Nakos, Billy. Tensiunile fierb la foc mocnit și răbufnirile sunt înăbușite de autorități, iar Atena este un loc periculos pentru străinii fără acte.

23:45 PRO TV

22 de gloanţe (acţiune, 2010) Cu: Jean Reno, Kad Merad, Jean-Pierre Darroussin, Marina Fois, Joey Starr, Richard Berry

Filmul prezintă viaţa lui Charly Mattei, un gangster, care s-a retras în urmă cu trei ani din activităţi ilegale. Acum îşi dedică viaţa familiei, soţiei şi celor doi copii. Însă într-o dimineaţă se încearcă asasinarea unui într-o parcare din Marsillia. În ciuda faptului că a primit 22 de gloanţe, Charly supravieţuieşte.

+0 -0
se încarcă...