MARŢI

0

20:30 PRO CINEMA

Gargantua (acţiune, SUA, 1998) Cu: Adam Baldwin, Julie Carmen, Emile Hirsch, Bobby Hosea

Jack Ellway, un biolog care studiază formele marine de viaţă, pleacă în insula polineziană Mălău împreună cu fiul sau Brandon pentru a cerceta efectele seismelor asupra vieţuitoarelor marii. Împreună cu doctorul Alyson Hart, Jack este prins în investigarea unei serii de accidente, rezultatele acestora fiind surprinzătoare. Brandon descoperă o creatură misterioasă, cu o lungime de peste trei metri, care trăieşte atât pe uscat, cât şi în mare. Curând întreaga insulă începe să fie populată de ciudatele fiinţe marine, astfel încât armata se decide să ia măsuri. În această situaţie, Jack trebuie să rişte totul pentru a salva creaturile, insula şi nu în ultimul rând, viaţa fiului său.

22:55 HBO

Semne (SF, SUA, 2002) Cu: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin, Abigail Breslin, Cherry Jones

E contaminată.” Acest lucru îl spune micuța Bo (Abigail Breslin) despre fiecare pahar de apă pe care încearcă să-l bea, pentru ca, mai apoi, să-l refuze. Aceasta e doar prima ciudățenie din lunga listă de întâmplări stranii care bulversează viața familiei Hess. Lucrurile o iau complet razna atunci când Graham Hess (Mel Gibson), tatăl, împreună cu fratele său, Merrill (Joaquin Phoenix), se trezesc într-o dimineață din cauza lătrăturilor turbate ale câinilor și îi văd pe copii – Bo și Morgan (Rory Culkin) – rătăcind ca somnambulii prin lanurile de porumb. Descoperă apoi urmele unor cercuri perfect trasate, cu o noapte înainte, în culturi. Încercând să-și păstreze calmul, Graham ignoră frenezia mediatică care contaminează toate televiziunile și posturile de radio și se amuză de semnele ciudat de familiare despre care Morgan, amator de literatură SF, susține că prevestesc invazii extraterestre. Adevărata provocare pentru Graham vine, însă, atunci când e nevoit să-și regăsească credința pentru a-și putea apăra familia de o inimaginabilă teroare.

17:30 CINEMAX

Oraşul poliţiştilor (Dramă, SUA, 1997) Cu: Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro, Peter Berg

New York. La fiecare opt minute se comite o crimă. Foarte aproape de metropolă agitată există orăşelul Garrison – o oază de linişte pentru locuitorii săi, în marea lor majoritate poliţişti, dar care se va transforma curând într-un teatru al luptelor violente şi corupţiei. Cel care va pune capăt fărădelegilor – şeriful Freddy – se va confrunta direct cu cei în a căror cinste a crezut orbeşte, aplicând deviza Nimeni nu e mai presus de lege.

00:00 PRO TV

În bătaia puştii (acţiune, SUA, 1993) Cu: Clint Eastwood, John Malkovich, Rene Russo, Dylan McDermott, Gary Cole

Frank Horrigan (Clint Eastwood) este un agent al serviciilor secrete, dur şi inflexibil, obsedat de o greşeală din trecutul său. Frank nu poate să uite data de 22 noiembrie 1963, când nu l-a putut apăra pe preşedintele John F. Kennedy, în timpul fatalei vizite din Dallas. După aproape 30 de ani, Frank afla că un alt asasin psihopat vrea să-l ucidă pe actualul preşedinte al SUA. Agentul petrece ore în şir studiind profilul lui Mitch Leary (John Malkovich) simţind într-un mod ciudat că ar exista chiar o legătură între ei. După ce are o conversaţie cu el în timpul căreia Leary chiar îi dezvăluie planului lui de a-l asasina pe Preşedinte, Frank aranjează să facă parte din serviciul personal de protecţie al preşedintelui. De această dată, Frank intenţionează să-l salveze pe preşedinte chiar cu preţul vieţii lui, însă acesta din urmă refuză să coopereze, făcând aproape imposibilă misiunea lui Frank.

+0 -0
se încarcă...