JOI

18:35 CINEMAX

Renăscut din cenuşă (Dramă, SUA, 2005) Cu: Russell Crowe, Renée Zellweger, Paul Giamatti, Craig Bierko, Paddy Considin

În mijlocul Marii Crize, când America, deja cuprinsă de probleme economice devastatoare, era aproape îngenuncheată, a apărut un erou neobișnuit, care a făcut publicul să aclame ridicându-se în picioare. Acest om a dovedit cât de mult poate munci cineva ca să câștige o a doua șansă pentru sine și pentru familia sa. Acest erou, un om de rând, a fost James J. Braddock, supranumit „Cinderella Man”, cel ce avea să devină o legendă surprinzătoare a sportului și care urma să inspire lumea. La sfârșitul anilor ’30, fostul pugilist era învins, bătut, ghinionist, ca mai toată populația americană. Ca mulți alții, Braddock nu mai știa ce să facă. Cariera lui părea încheiată, nu își mai putea plăti facturile, iar singurul lucru care mai conta pentru el, familia, era în pericol. Chiar a fost forțat să accepte ajutoare sociale.

23:05 HBO

O poliţistă irezistibilă (Comedie, Franţa, 2016) Cu: Alice Pol, Dany Boon, Michel Blanc, Yvan Attal, Sabine Azéma

Johanna Pasquali este o polițistă diferită de orice alt polițist. Este visătoare, neîndemânatică, cumsecade, dar nu e bună de nimic din punctul de vedere al colegilor polițiști. Deși are câteva calități importante, stângăcia ei o face să fie un pericol pentru infractori, civili și colegi. În timp liber, ea se antrenează ca să-și transforme visul în realitate: își dorește să fie prima femeie care să facă parte din R.A.I.D., trupele de elită ale poliției. Acceptată la centrul de antrenament al R.A.I.D. din motive politice, ea ajunge pe mâinile ofițerului Eugène Froissard, cel mai misogin și vulgar dintre toți ofițerii. Cei doi primesc o misiune importantă: să-l prindă pe formidabilul Leopard Gang, responsabil pentru o serie de jafuri armate. Dar mai întâi trebuie să găsească o metodă prin care să colaboreze fără să se omoare unul pe altul.

23:00 PRO CINEMA

Predator (acţiune, SUA, 1987) Cu: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura

Arnold Schwarzenegger îl interpretează pe neînfricatul luptător de combat Dutch Schaefer, trimis de guvernul SUA într-o misiune extrem de periculoasă într-o junglă plină de capcane dintr-o ţară a Americii Centrale, unde trebuie să salveze nişte diplomaţi americani capturaţi de o guerilă sângeroasă. Deşi vrea să lucreze împreună cu oamenii săi de încredere, Pentagonul îi băga pe gât o echipă de la CIA, condusă de adversarul lui Schaefer, un tip pe nume Dillon.Un elicopter îi paraşutează clandestin la marginea junglei infernale pe Schaefer şi Dillon, precum şi pe restul echipei: Hawkins, Mac, Blain, Billy şi Ponch. În timp ce survolează zona, ei descoperă zeci de cadavre măcelărite ale unor luptători din cadrul Beretelor Verzi. Imaginea e şocantă, trupurile neînsufleţite ale acestora fiind spânzurate de copaci, după ce în prealabil pielea le-a fost jupuită.Prezenţa Beretelor Verzi şi cumplita moarte a luptătorilor săi nu fac decât să adâncească misterul junglei.

00:00 PRO TV

Dincolo de limite (thriller, 2011) Cu: Bradley cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Andrew Howard, Anna Friel, Johnny Whitworth, Tomas Arana, Robert John Burke

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, care îşi dă seama că nu are niciun viitor, când prietena lui îl părăseşte. Soarta i se schimbă când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic, care îi permite să îşi folosească la capacitate maximă creierul. Toate lucrurile pe care le-a auzit şi citit până atunci încep să i se organizeze în minte şi în scurt timp ajunge expert în speculaţii financiare. Astfel ajunge să îi atragă atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din întreg statul. Mogulul îl vede ca pe un pion capabil să îi aducă  miliarde de dolari. În timp ce Mora este hăituit de un grup de criminali disperaţi să obţină substanţa miraculoasă, încep să se facă simţite şi efectele secundare ale drogului. Viaţa lui Mora se transformă într-o luptă pentru supravieţuire.

Deja ai votat!