VINERI

0

17:25 CINEMAX

Mossie (Dramă, Africa de Sud, 2016) Cu: Tanika Fourie, Deànré Reiners, Devon Hofmeyr, Kiara Fourie, Paul Du Toit

Eu sunt Luna van Wyk. Sunt o fată de 14 ani. Aceasta este povestea lui Mignon „Mossie” Van Wyk, sora mea mai mare. Şi despre cea mai bună prietenă a ei, Adriaan Prinsloo, cu care cred că ar trebui să se căsătorească. Dar asta e părerea mea. Dintr-un motiv ciudat Mossie se îndrăgosteşte de bărbaţi mai în vârstă. Astfel apare Leon Rossouw. Aceasta este o poveste despre dragoste, dar şi despre ce înseamnă să fii adolescent şi despre cât de grea este viaţa. Este o poveste despre monştri, despre renunţare, despre puterea de a rezista şi despre prietenie. Este o poveste despre sora mea şi despre cum învaţă să zboare.

18:30 HBO

Surogate (Acţiune, SUA, 2009) Cu: Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, Boris Kodjoe, James Francis Ginty

Când roboţii încep să fie distruşi printr-o metodă care duce şi la uciderea „operatorului” uman, un detectiv (Bruce Willis) ajunge să descopere o adevărată conspiraţie. Cum surogatul său are parte de aceeaşi soartă, bărbatul este obligat să-şi părăsească locuinţa pentru prima oară în ani de zile şi să pornească în lume pentru a-l descoperi pe criminal. Un elaborat thriller futurist care nu pare deloc fantasmagoric…

01:15 PRO TV

Bărbaţi de elită (acţiune, SUA, 2015) Cu: John Travolta, Kate Bosworth, Devon Sawa, Gil Bellows, Julie Robbins, Ty Olsson, Sharon Stone, Reese Alexander, Emilie Ullerup, Stuart Stone

Fratele lui Beau (John Travolta) a murit electrocutat dup ace a luat parte la o intervenţie la liniile de înaltă de tensiune în mijlocul unei furtuni. Soţia acestuia, plecată în căutarea sa este victima unui accident de maşină, iar Beau va fi nevoit să se ocupe de creşterea nepoatei sale, Bailey (Kate Bosworth). La 26 de ani diferenţă, iubitul fetei se angajează în echipa lui Beau. O nouă furtună se anunţă şi poate pune în pericol reţeaua electrică şi viaţa echipei lui Beau.

20:30 PRO CINEMA

Lupta cu înălţimile (acţiune, SUA, Germania, 2000) Cu: Chris O’Donnell, Robin Tunney, Scott Glenn

Pentru Peter Garrett (Chris O’Donnell) culmile munţilor au însemnat întotdeauna o atracţie, dar şi un mare blestem. Căci după ce tatăl său a pierit într-un accident, de care Peter s-a considerat întotdeauna responsabil, tânărul n-a mai acceptat provocarea de a se apropia de munte. Însă după ce sora sa, Annie, împreună cu o echipă de alpinişti rămân captivi într-o zonă îngheţată în care supravieţuirea este aproape imposibilă, Peter nu are decât o singură opţiune. Să escaladeze vârful K2, şi să lupte pentru ca muntele să nu-l înfrângă şi de această dată.

+0 -0
se încarcă...