SÂMBĂTĂ

0

16:15 PRO CINEMA

Asediaţi la domiciliu (thriller, SUA, 1997) Cu: Veronica Hamel, Bonnie Root, Cress Williams, Joe Ivy, Dana Gladstone

Georgia Patchett (Veronica Hamel) şi fiica ei Willow (Bonnie Root) petrec o zi liniştită alături de trei prietene. Nimic nu anunţă faptul că această zi va fi altfel decât celelalte. Viaţa lor ia însă o întorsătură dramatică în momentul când o bandă de criminali înarmaţi năvăleşte în casă şi le ia ostatice pe cele cinci femei.Georgia încearcă să găsească o soluţie pentru a salva viaţa lui Willow şi a prietenelor ei şi descoperă cu surprindere că nu mai este o femeie vulnerabilă, ci una deosebit de periculoasă, când sunt ameninţate persoanele iubite.

18:30 CINEMAX

În sălbăticie (Dramă, SUA, 2007) Cu: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener

Aceasta este povestea adevărată a lui Christopher McCandless (Emile Hirsch). Proaspăt absolvent cu un viitor promiţător înainte, bărbatul de 22 de ani a renunţat la viaţa lui privilegiată şi a plecat într-o aventură. Ce i s-a întâmplat pe drum l-a transformat pe acest tânăr călător într-un simbol pentru nenumăraţi oameni. Oare a fost un aventurier curajos sau un idealist naiv? I-a plăcut să-şi asume riscuri sau a fost un personaj tragic aflat într-o luptă cu echilibrul fragil dintre om şi natură?

15:00 HBO

Agitaţie în familie (Comedie, SUA, 2017) Cu: Jenny Slate, Edie Falco, Abby Quinn, John Turturro, Jay Duplass

Când două surori cred că tatăl lor (John Turturro) are o aventură, ele încep o investigaţie care dezvăluie problemele din familie. Pentru prima dată, sora mai mare, Dana (Jenny Slate), logodită recent, se apropie de sora ei adolescentă, Ali (Abby Quinn). Cele două încearcă să afle adevărul fără ca mama lor (Eddie Falco) să-şi dea seama şi descoperă ce înseamnă dragostea şi sexul. Acţiunea are lor în Manhattan în anii 1990 şi este o dramă amuzantă despre o familie unită de secrete şi minciuni.

22:00 PRO TV

Marele Gatsby (dramă, SUA, Australia, 2013) Cu: Lisa Adam, Frank Aldridge, Amitabh Bachchan, Steve Bisley, Richard Carter, Jason Clarke, Adelaide Clemens, Vince Colosimo, Max Cullen, Mal Day, Leonardo DiCaprio

Filmul prezintă povestea scriitorului în devenire Nick Carraway, care pleacă la New York în primăvara anului 1922, în căutarea visului american. Nick ajunge să locuiască vis-à-vis de milionarul Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) şi dincolo de golf de verişoara lui, Daisy, şi de soţul ei afemeiat. Bărbatul intră în lumea celor bogaţi şi ca un bun observator scrie despre dragostea neîmplinită, visuri nemuritoare şi tragedie.

+0 -0
se încarcă...