DUMINICA

0

16:50 CINEMAX

O expediție periculoasă (Aventuri, Australia, 2017) Cu: Gareth Rickards, Vincent Andriano, Sam Glissan, Katie Garfield, Jamie Kristian

Sunt numiți “Rovers” – călători fără țintă și pierde-vară care trăiesc la marginea societății în zona rurală australiană și care caută o scăpare și un nou început. Buzz a cutreierat tot continentul căutând legendarul aur al lui Stray, o captură care îi va oferi o viață bună. Dar, când este gata să renunțe, Buzz este abordat de Eric care a găsit o hartă a aurului. Eric îi va da harta dacă Buzz îl va ajuta – Eric și prietenii lui activiști vor să organizeze un protest în locul unde va fi o nouă mină a companiei miniere Madsen Minerals, condusă de miliardarul Daniel Madsen. Ca să ajungă la mină nevăzuți, trebuie să călătorească prin impenetrabila Mamuya Valley. Având în vedere că asta este ultima lui șansă de a-și îndeplini visul, Buzz își convinge gașca de Rovers să-l urmeze într-o ultimă căutare a aurului pierdut.

00:55 HBO

Obsesia trecutului (Thriller, SUA, 2017) Cu: Katherine Heigl, Rosario Dawson, Geoff Stults, Isabella Kai Rice, Cheryl Ladd

Tessa Connover (Katherine Heigl), recent divorțată, află că fostul ei soț, David (Geoff Stults), s-a logodit cu Julia Banks (Rosario Dawson) și o aduce pe aceasta în casa unde au locuit ei și în viața fiicei lor, Lily. Încercând să se acomodeze cu noile roluri de soție și mamă-vitregă, Julia crede că l-a întâlnit în sfârșit pe bărbatul visurilor ei, cel care o poate ajuta să-și lase în urmă trecutul tulburător. Dar Tessa este o femeie foarte geloasă și, în scurt timp, va face tot posibilul ca să transforme visul Juliei în cel mai mare coșmar al ei.

23:30 PRO CINEMA

Închis pe nedrept (dramă, SUA, 2000) Cu: Richard T. Jones, Gabriel Casseus, De’aundre Bonds, Master P, Melissa De Sousa

Avery a renunţat la studii pentru a-şi întreţine familia, pe iubita lui, Krista şi pe fiul lor, Jordan, dar a economisit nişte bani şi acum este pregătit să-şi reia activitatea. El s-a întors în competiţiile de înot şi este în cea mai bună perioadă din viaţa lui. Într-o seară, după ce câştigăo cursă, el este abordat de un căutător de talente. Emoţionat, Avery iese în oraş să sărbătorească, împreună cu prietenii lui, Dre şi Cashmere. O armă care a fost folosită într-un atac armat este descoperită în maşina lui Cashmere, iar cei trei ajung la închisoare. Cashmere se adaptează mai uşor decât Dre şi Avery la viaţa după gratii. Avery găseşte în Krista şi Jordan motive pentru a rezista în închisoare, dar un singur om se va lupta pentru el. Charles, căutătorul de talente, este singurul care are încredere în nevinovăţia lui şi este pregătit să lupte pentru a-l scoate din locul în care este închis pe nedrept. Totuşi Avery trebuie să aibă puterea de a nu-şi uita idealurile, atunci când se află în faţa ororilor din închisoare.

23.30 ANTENA 1

Identitatea lui Bourne (acțiune, SUA 2002) Cu: Matt Damon, Franka Potenţe, Chris Cooper, Clive Owen, Brian Cox

Cine este Jason Bourne? Nici măcar el nu ştie atunci când se trezeşte, rănit, pe vasul unui pescar. Bourne va încerca să-şi recupereze memoria pornind de la singură informaţie pe care o are: numărul unui cont dintr-o bancă elveţiană, implant în şold. Curând îşi dă seama că este urmărit şi porneşte cu noua lui amică, Marie, o geantă cu bani şi calităţile unui luptător într-o cursă pentru a elucida misterul. Însă nimeni nu se bucură văzându-l în viaţă şi Bourne va fi în permanenţă în pericol de moarte.

Deja ai votat!