LUNI

0
Danielle MacDonald photographed by Dylan Coulter at the PMC studio in Los Angeles on July 7, 2017 for Variety.

20:30 PARAMOUNT

Negociatorul (Action, 1998, USA) Cu: Samuel L. Jackson, Kevin Spacey

Acţiunea filmului se petrece în Chicago, unde unul dintre cei mai buni experţi în negocierea cu teroriştii riscă să fie închis în urma unor acuzaţii nedrepte. El se trezeşte implicat în nişte afaceri mai mult decât dubioase. Rivalii săi în această luptă nedreaptă sunt chiar capii poliţiei din Chicago, care încearcă să iasă cu bine dintr-o afacere dubioasă şi aruncă întreaga vină pe el. Singura sa soluţie este aceea de a lua ostatici câţiva poliţişti, până când va putea clarifica lucrurile. În acest caz, el va fi cel cu care va negocia pentru eliberarea prizonierilor. Trecut de cealaltă parte a baricadei, Danny ştie precis cum trebuie să acţioneze şi îi ia ostatici pe unii dintre cei mai importanţi angajaţi ai poliţiei.

21:00 CINEMAX

Firma (Thriller, SUA, 1993) Cu: Tom Cruise, Jeanne Tripplehorn, Gene Hackman, Hal Holbrook, Terry Kinney

Mitch Y. McDeere, „number one” al Facultăţii de Drept a Universităţi Harvard este pur şi simplu copleşit de salariul, maşină, casă şi toate celelalte avantaje care i se oferă pentru a deveni angajatul zelos şi obedient al unei firme de avocaţi din Memphis. Incredibilă generozitate a firmei ascunde însă afaceri murdare şi o lume înspăimântătoare: cea a Mafiei. Mitch trebuie să înveţe să supravieţuiască, întrucât toate mişcările îi sunt atent supravegheate. F.B.I.-ul îi dezvăluie adevărată faţă a firmei, dar orice încercare de a obţine dovezi îl poate costa capul. Tensiunea creşte, iar viaţa lui Mitch şi a familiei sale atârna de un fir de păr, fiind urmărit atât de Mafie cât şi de F.B.I. Va supravieţui?

14:00 HBO

Masa 19 (Comedie, SUA, 2017) Cu: Anna Kendrick, Craig Robinson, June Squibb, Lisa Kudrow, Stephen Merchant

Eloise (Anna Kendrick), căreia i s-au luat îndatoririle de domnișoară de onoare după ce a fost părăsită de cavalerul de onoare printr-un mesaj, se hotărăște să țină capul sus și să se ducă la nunta cele mai vechi prietene. Când ajunge, se trezește așezată la o masă în spatele sălii cu un grup de străini care mai bine nu ar fi venit. În timp ce toate secretele sunt dezvăluite, Eloise descoperă câteva lucruri de la oamenii de la masa 19. Prieteniile, și puțină dragoste, se pot naște chiar și în cele mai neobișnuite circumstanțe.

20:30 PRO CINEMA

Paradisul pierdut (acțiune, Germania, Canada, 2008) Cu: Ţil Schweiger, Emmanuelle Vaugier, Natalia Avelon, Udo Kier, Chris Coppola, Ralf Moeller, Craig Fairbrass, Michael Pare

O gaşcă de mercenari a fost atacată pe o insulă aparent pustie din Pacificul de nord-vest şi pe măsură ce apar tot felul de zvonuri cu privire la întâmplările de acolo, şeful unui ziar din Seattle decide să îi trimită la faţa locului pe reporterii săi cei mai buni, Tom Moore şi Valerie Constantine. Ghidaţi de către căpitanul Jack Carver, jurnaliştii ajung pe insulă şi cad pradă mercenarilor. Expuşi unor pericole mortale, eroii poveştii descoperă că în spatele misterului de pe insulă se află un om de ştiinţă ale căror experimente pot schimba întreaga lume.

+0 -0
se încarcă...