18 + 15 =

A password will be e-mailed to you.

21:30 PRO TV

Răpirea (acțiune, SUA, 2011) Cu: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina

Dintotdeauna Nathan a avut sentimentul că este străin de propria sa viață. Și cea mai puternică temere i s-a adeverit într-o zi când, fără să vrea, o prietenă i-a găsit fotografia pe un site de persoane dispărute. De aici totul a luat o întorsătură periculoasă: a realizat că părinții săi nu sunt cei pe care îi credea, iar realitatea lui era de fapt o minciună menită să ascundă adevăruri fatale. Înțelegând că a ajuns într-un punct în care nu mai poate avea încredere în nimeni, Nathan pornește în căutarea adevărului și a părinților săi biologici împreună cu prietena sa din copilărie, Karen (Lily Collins), însă cei doi ajung în scurt timp să fie urmăriți de o armată de asasini și agenți FBI.

22:25 HBO

Executantul (Polițist, SUA, 2016) Cu: Nikolaj Coster-Waldau, Omari Hardwick, Lake Bell, Jon Bernthal, Emory Cohen

Filmul urmărește călătoria cumplită a lui Jacob Harlon (Nikolaj Coster-Waldau), un om de afaceri de succes care se transformă în Money, un gangster nemilos, după ce este trimis la închisoare din cauza unui accident provocat când era beat. Pe măsură ce se confruntă cu brutalitatea noii sale case, adaptându-se la codurile violente de etică și ritualurile de trecere care îi vor asigura supraviețuirea, începe să-și piardă identitatea anterioară și relația cu fosta lui viață, inclusiv cu soția și fiul. Noul mediu și grupul din închisoare pun stăpânire pe viața lui și dincolo de zidurile închisorii. După eliberare, vânat de oamenii legii, amenințat de foștii lui colegi de celulă, Money trebuie să pună la cale o ultimă infracțiune periculoasă. Totul nu este ceea ce pare. Procesul prin care își respectă obligațiile devine drumul lui spre sacrificiu, răzbunare și definirea de sine.

17:45 CINEMAX

Soarele de la miezul nopții (Dramă, Canada, 2016) Cu: Devery Jacobs, Duane Howard, Mark Anderako, Sarah Jerome, William Greenland

După moartea mamei sale, Lia, o prințesă urbană în vârstă de 16 ani, este trimisă să-și petreacă vara cu bunica ei într-o comunitate subarctică. Disperată să se întoarcă la viața de la oraș, ea fură o barcă și pleacă în vasta sălbăticie nordică sperând să ajungă în cel mai apropiat oraș. Complet pierdută, este descoperită de Alfred, un vânător care o ia cu el. Când Alfred este grav rănit de un urs, Lia luptă pentru ca amândoi să supraviețuiască.

22:15 PRO CINEMA

Predator (acțiune, SUA, 1987) Cu: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura

Arnold Schwarzenegger îl interpretează pe neînfricatul luptător de combat Dutch Schaefer, trimis de guvernul SUA într-o misiune extrem de periculoasă într-o junglă plină de capcane dintr-o ţară a Americii Centrale, unde trebuie să salveze nişte diplomaţi americani capturaţi de o guerilă sângeroasă. Deşi vrea să lucreze împreună cu oamenii săi de încredere, Pentagonul îi băga pe gât o echipă de la CIA, condusă de adversarul lui Schaefer, un tip pe nume Dillon.Un elicopter îi paraşutează clandestin la marginea junglei infernale pe Schaefer şi Dillon, precum şi pe restul echipei: Hawkins, Mac, Blain, Billy şi Ponch. În timp ce survolează zona, ei descoperă zeci de cadavre măcelărite ale unor luptători din cadrul Beretelor Verzi. Imaginea e şocantă, trupurile neînsufleţite ale acestora fiind spânzurate de copaci, după ce în prealabil pielea le-a fost jupuită.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...