4 × five =

A password will be e-mailed to you.

18:45 PARAMOUNT

Zoolander Manechinul (Comedy, 2001, USA) Cu: Will Ferrell, Owen Wilson, Milla Jovovich, Christine Taylor, Ben Stiller

Comedia regizată de Ben Stiller este o parodie la adresa superficialității din lumea modei și a oamenilor care o pun în mișcare. Nume celebre din lumea modei sunt ridiculizate și se fac trimiteri subtile la diverși creatori care par să fi pierdut contactul cu realitatea. Într-un contrast ironic, familia personajului principal, un model masculin de succes, este prezentată una modestă, de mineri, singurii care par să păstreze contactul cu lumea reală.

17:25 CINEMAX

Iqaluit (Dramă, Canada, 2016) Cu: Marie-Josée Croze, François Papineau, Natar Ungalaaq, Sébastien Huberdeau, Christine Tootoo

Călătorind în zona arctică pentru prima oară, Carmen ajunge în Iqaluit pentru a-l îngriji pe soțul ei, Gilles, un muncitor în construcții care a fost rănit grav. Încercând să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat, se împrietenește cu Noah, amicul lui Gilles, și își dă seama că au în comun o poveste de viață asemănătoare. Împreună, Carmen și Noah pornesc spre Frobisher Bay – ea căutând răspunsuri; el încercând să-l oprească pe fiul lui să facă ceva ce nu va putea fi desfăcut.

14:30 HBO

Agitație în familie (Comedie, SUA, 2017) Cu: Jenny Slate, Edie Falco, Abby Quinn, John Turturro, Jay Duplass

Când două surori cred că tatăl lor (John Turturro) are o aventură, ele încep o investigație care dezvăluie problemele din familie. Pentru prima dată, sora mai mare, Dana (Jenny Slate), logodită recent, se apropie de sora ei adolescentă, Ali (Abby Quinn). Cele două încearcă să afle adevărul fără ca mama lor (Eddie Falco) să-și dea seama și descoperă ce înseamnă dragostea și sexul. Acțiunea are lor în Manhattan în anii 1990 și este o dramă amuzantă despre o familie unită de secrete și minciuni.

16:30 PRO CINEMA

Horton (SUA, 2008) Cu: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett

Elefantul Horton (Jim Carrey) aude un strigăt de ajutor venind dintr-un firicel de praf ce plutea prin aer. Bănuind că există viaţă pe el, şi în ciuda faptului că cei din jurul său cred că şi-a pierdut minţile, Horton e hotărât să dea o mână de ajutor. Steve Carell este vocea primarului din Who-ville, o persoană invisibila dar totuşi drăguţă şi căreia îi pasă de oraşul său şi de oamenii ce locuiesc în el. Dar maleficul Sour Kangaroo (Cangurul Supărăcios, vocea lui Carol Burnett) vrea să se asigure că Who-ii sunt de domeniul trecutului. Filmul de animaţie este bazat pe romanul din 1954 scris de dr. Seuss şi va fi produs de Blue Sky Studios, 20th Century Fox ocupându-se de comercializarea sa.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...