3 × 4 =

A password will be e-mailed to you.

22:30 PRO CINEMA

Străinul (acţiune, SUA, Canada, 2010) Cu: Steve Austin, Erica Cerra, Adam Beach, Ron Lea, Viv Leacock, Jason Schombing, Stephen Dimopoulos

Străinul (Steve Austin) joacă rolul unui bărbat fără memorie, fără nume, care nu mai are nimic de pierdut şi care este vânat de către FBI şi de mafia rusă. Bărbatul decide să riposteze şi începe să îşi amintească de teroarea care a pus capăt carierei, familiei şi identităţii sale.

23:50 CINEMAX

Familia (Dramă, Venezuela, 2017) Cu: Giovanni García, Reggie Reyes

Pedro, un băiat de 12 ani, își pierde timpul pe străzile periculoase din Caracas alături de prietenii lui. După ce rănește serios un alt băiat în timpul unui joc dur, Andrés, tatăl lui, decide că trebuie să fugă de răzbunarea inevitabilă. Aceste circumstanțe dramatice pun o mare presiune pe relația dificilă dintre tată și fiu. Andrés își va da seama că este un părinte care nu-și poate controla copilul adolescent, dar situația îi va apropia mai mult decât au fost vreodată.

00:05 HBO

Like. Share. Follow (Horror, SUA, 2017) Cu: Keiynan Lonsdale, Ema Horvath, Nate Hartley, Michael Boatman

Acest film incitant despre pericolele erei digitale și riscurile pe care ni le asumăm când ne punem viețile pe internet îl urmărește pe Garrett (Keiynan Lonsdale), o senzație a You Tube-ului, și pe un fan (Ema Horvath) obsedat, devenit hărțuitor, care nu se va opri de la nimic ca să se apropie de el.

21:30 PRO TV

Legea străzii (acţiune, 2013) Cu: Jason Statham, Agata Buzek, Vicky McClure, Benedict Wong, Ger Ryan, Anthony Morris

Joey (Jason Statham), un fost soldat din Forțele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea infractorilor din Londra, se transformă într-un Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-și asume identitatea altcuiva.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...