VINERI

0
0

01:25 CINEMAX

Erou din întâmplare (Dramă, SUA, 1992) Cu: Dustin Hoffman, Geena Davis, Andy Garcia, Joan Cusack, Kevin J. O’Connor

Un avion cu 54 de pasageri, printre care jurnalista TV Gale Gayley (Geena Davis), aterizează forțat în apropierea unui infractor mărunt, Bernie LaPlante (Dustin Hoffman). Prima persoană ajunsă la locul accidentului, el își riscă viața și îi salvează pe toți. Dar după aceea dispare în noapte. Când postul TV unde lucrează Gale oferă o recompensă de un milion de dolari pentru identitatea îngerului, un impostor își face apariția, John Bubber (Andy Garcia), un pierde-vară fără adăpost, care știe toate răspunsurile potrivite deoarece a auzit povestea chiar de la Bernie. Numit un erou altruist, Bubber devine o vedetă. Eforturile lui Bernie de a aduce adevărul la lumină culminează cu o confruntare între adevăratul erou și impostor.

21:35 HBO

Equilibrium (SF, SUA, 2002) Cu: Christian Bale, Emily Watson, Taye Diggs, Angus Macfadyen, Sean Bean

Într-un viitor în care libertatea este interzisă, cei proscriși vor deveni eroi. Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoțiile: cărțile, arta și muzica sunt interzise cu desăvârșire, iar sentimentele sunt infracțiuni care se pedepsesc cu moartea. Pentru a urmări respectarea legii, un grup special de polițiști numiți “Preoții Tetragrammaton” au fost desemnați pentru a-i elimina pe toți cei ce încalcă legea. Preotul John Preston este un agent guvernamental de primă mână responsabil cu distrugerea tuturor celor care se împotrivesc regulilor. După ce renunță să-și mai ia doza de Prozium, un drog ce afectează mintea reprimând emoțiile, Preston, antrenat să impună legile stricte ale noului regim, începe să-și dea seama că lucrurile nu sunt așa cum par.

22:45 PRO CINEMA

Legături de sânge (dramă, SUA, 2010) Cu: Per Ragnar, Kåre Hedebrant, Lina Leandersson

Oscar, un băiețel hăituit și batjocorit de majoritatea celorlalți copii, găsește dragoste, înțelegere și răzbunare în Eli, o frumoasă, dar stranie tânără care se dovedește a fi vampir.

23:00 PRO TV

Now you see me: Jaful perfect (acţiune, SUA, Franţa, 2013) Cu: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Dave Franco, Melanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine, Michael Kelly

Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzioniști din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceriști corupți în timpul reprezentațiilor și își răsplătesc publicul cu banii furați. Agenții FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniștii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

+0 -0

se încarcă...