JOI

23:05 CINEMAX

Inamicul statului (Acțiune, SUA, 1998) Cu: Will Smith, Gene Hackman, Jon Voight, Lisa Bonet, Regina King

Will Smith și Gene Hackman interpretează rolurile principale în acest thriller plin de suspans și acțiune. Robert Clayton Dean este un avocat de succes din Washington, D.C., care primește, fără voia lui, o înregistrare video în care un oficial de la agenția de siguranță națională este implicat într-o crimă. Mai mulți agenți primesc misiunea să-l discrediteze pe Dean și să ia înapoi înregistrarea. Dean pornește într-o cursă contracronometru ca să-și recupereze viața lui obișnuită.

20:00 HBO

Legea pământului (Dramă, SUA, 1999) Cu: Tobey Maguire, Charlize Theron, Delroy Lindo, Paul Rudd, Michael Caine

Homer este un orfan dintr-o zonă izolată, St. Cloud, Maine. Pentru că nu fusese adoptat, el devine favoritul doctorului Larch, care îi împărtășește cunoștințele sale medicale. Astfel, deși nu are licență, Homer devine medic calificat și urmează să fie succesorul lui Larch. Dar Homer tânjește după o viață pe care să și-o fi ales singur, o existență undeva în afara orfelinatului. Într-una dintre zile, Wally și Candy, care este gravidă, vizitează orfelinatul deoarece Larch face ilegal avorturi, iar Homer alege să plece cu cei doi pentru a lucra la ferma de mere a familiei lui Wally. Wally pleacă la război, lăsându-i pe Homer și pe Candy singuri. Oare ce vă învăța Homer despre viață și iubire? Și ce se va alege de destinul pe care doctorul Larch îl planificase pentru el?

20:30 PRO CINEMA

Face toţi banii (acţiune, SUA, 2012) Cu: Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Sherri Shepherd, Debbie Reynolds, Debra Monk, Nate Mooney

Stephanie Plum (Katherine Heigl) divorţează de soţ şi pe lângă suferinţa produsă de acest eveniment neplăcut, ea îşi pierde şi serviciul. Disperată să îşi regăsească măcar stabilitatea financiară, ea se angajează la firma condusă de vărul ei. Prima sarcină a lui Stephanie la noul job este de a-l urmări pe un fost poliţist cu care a avut cândva o legătură amoroasă. Femeia este nevoită să reziste acum într-un domeniu de activitate unde are de-a face cu oameni certaţi cu legea.

22:30 PRO TV

Autobuzul 657 (acţiune, SUA 2015) Cu: Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan, Dave Bautista, Kate Bosworth, Gina Carano, Morris Chestnut, Lydia Hull, Stephen C. Sepher

Disperat că nu îşi permite să plătească tratamentul medical al fiicei sale, Vaughn (Jeffrey Dean Morgan) plănuieşte împreună cu un coleg să jefuiască un casino. Când lucrurile scapă de sub control, cei doi sunt nevoiţi să deturneze un autobuz din reţeaua de transport în comun a oraşului.

Deja ai votat!