MIERCURI

0
ANTONIO BANDERAS ph. Bob Frame/LAMOINE/PHOTOMASI

13:40 TNT

Micuţa Sue (comedie, SUA, 1991) Cu: Jim Belushi, Kelly Lynch

James Belushi („Only the lonely”) este vedeta acestui film despre aventurile unei fetiţe de nouă ani – Curly Sue, o copilă fără părinţi, foarte drăgălaşă, crescută după moartea alor săi de un bărbat mai mereu fără un ban în buzunar – Bill Dancer. Drumul copilei şi al protectorului ei se intersectează la un moment dat cu cel al unei tinere avocate – frumoasă, bogată, dar foarte cinică şi rece pe nume Grey Elison, eveniment care le va scimba radical viaţa tuturor celor trei. Pe cât de mult o iubeşte Bill pe Curly Sue, pe atât doreşte să găsească pentru ea un cămin primitor şi părinţi care să-i asigure un viitor. În ceea ce o priveşte pe fetiţă însă, Bill este singura familie pe care şi-o doreşte. Destinul schimbă existenţa tuturor într-o zi de iarnă, când aflaţi în Chicago, Curly Sue şi Bill pun la cale o înşelătorie nevinovată căreia îi cade victimă Grey Allison (Kelly Lynch), o avocată avută.

00:40 HBO

Fluturele negru (Thriller, SUA, 2017) Cu: Antonio Banderas, Jonathan Rhys Meyers, Piper Perabo, Abel Ferrara, Nicholas Aaron

Antonio Banderas, Jonathan Rhys Meyers și Piper Perabo interpretează rolurile principale în această adaptare captivantă a unui thriller franțuzesc, “Papillon Noir”. Lângă un oraș de munte bânuit de o serie de răpiri și crime, Paul (Banderas), un scriitor singuratic, se chinuie să înceapă ceea ce speră că va fi un scenariu care să-i salveze cariera. După o întâlnire tensionată cu un pierde-vară, Jack, Paul îi oferă acestuia un loc unde să stea – și, în scurt timp, furiosul Jack se implică în munca lui Paul. După ce, din cauza unei furtuni, cabina izolată rămâne fără curent, cei doi bărbați încep un joc periculos în urma căruia cel puțin o poveste va avea parte de un sfârșit.

22:35 CINEMAX

Dictatorul (Comedie, SUA, 2012) Cu: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, Ben Kingsley, Sayed Badreya, Jason Mantzoukas

Creatorii și starul lui “Borat” aduc această comedie ilară despre ce se întâmplă atunci când cel mai lamentabil dictator al lumii vine în America. Prizonier în New York și despuiat de puterile sale, Aladeen (Sacha Baron Cohen) este, în sfârșit, forțat să trăiască cel mai mare coșmar al său: visul american. O comedie ireverențioasă, explozivă și nebunească în care nimeni și nimic nu e iertat.

23:00 PRO CINEMA

Apocalypto (aventuri, SUA, 2006) Cu: Gerardo Taracena, Dalia Hernandez

Acţiunea se petrece în timpul civilizaţiei mayase. Viaţă liniştită a unui bărbat este întreruptă de o armată violentă de invadatori, iar el începe o călătorie riscantă într-o lume guvernată de teamă şi opresiune, în care un final chinuitor îl aşteaptă. Printr-o schimbare a sorţii şi mânat de puterea iubirii pentru femeia lui şi pentru familia sa, el va face o încercare disperată să se întoarcă acasă şi să încerce să-şi salveze viaţa.

+0 -0
se încarcă...