ten + fourteen =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

Bărbați de onoare (dramă, USA, 2000) Cu: Cuba Gooding Jr., Robert De Niro and Charlize Theron

Fiu al unui fermier din Kentucky, Carl Brashear (Cuba Gooding Jr.) pleacă de acasă în căutarea unei vieți mai bune și se înrolează în Marină. Ambițios și perseverent, tânărul este hotărât să își îndeplinească visul de a deveni scufundător, lucru nemaireusit până atunci de niciun american de culoare. Legendarul Billy Sunday (Robert de Niro), fost scufundător de elită, este instructorul său rigid şi conservator, care îl supune pe tânăr la o mulțime de încercări menite să-i testeze voința. Soarta pare a-i fi potrivincă lui Carl și acesta ajunge infirm în urma unui accident. Când se reîntâlnește, peste câțiva ani, cu Billy, relația dintre cei doi ia o cu totul altă întorsătură, veteranul fiind dispus, de această dată, să facă tot ce îi stă în putință pentru a-l ajuta pe Carl să își vadă visul cu ochii.

22:20 HBO

Valerian și orașul celor o mie de planete (SF, Franța, 2017) Cu: Dane Dehaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke

În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne) formează o echipă pentru operațiuni speciale însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni. Cei doi sunt trimiși de ministerul apărării în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă și unde specii din tot universul s-au adunat ca să împărtășească cunoștințe, informații și culturi. Dar în centrul orașului este un mister, o forță întunecată care amenință existența liniștită a orașului celor o mie de planete. Valerian și Laureline trebuie să identifice amenințarea și să protejeze orașul, dar și viitorul universului.

21:00 CINEMAX

Gașca Blondini (Comedie, Noua Zeelandă, 2017) Cu: Dean O’Gorman, James Rolleston, Ashleigh Cummings, Antonia Prebble, Matt Whelan

Filmul urmărește escapadele unui trio de proscriși accidentali pe măsură ce călătoresc prin Noua Zeelandă într-un mini galben, protestând împotriva conformității și căutând dragostea pierdută, cu un grup de polițiști și reporteri pe urmele lor. Filmul începe cu Jon care fuge de la nunta lui ca să-și confrunte fosta prietenă. După ce aproape îl rănește, Luke se oferă să-l ia în mașina lui furată. Luke fuge și el de un grup de infractori răzbunători. Cei doi devin trei după ce o iau pe Kiera de la un restaurant și „gașca Blondini” se naște. Poliția îi urmărește de-a lungul ambelor insule ale Noii Zeelande. Kiera încearcă să se prezinte pe rețelele sociale ca apărători ai animalelor, iar Jon speră că odată ce ajunge în Invercargill, fosta lui iubită îl va primi înapoi.

21:30 PRO TV

Nu te pune cu Zohan (comedie, SUA, 2008) Cu: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui

Adam Sandler îl interpretează pe Zohan, cel mai bun agent din armata israeliană. Asta până când își înscenează moartea și fuge în Manhattan ca să-și trăiască visul și să devină hair-stylist. Acum această mașină de luptă care obișnuia să omoare oamenii răi, vrea să demonstreze că poate reuși ca un hair-stylist de top. Totul merge perfect până când este recunoscut de un șofer palestinian de taxi (Rob Schneider). Zohan trebuie să se lupte să ducă o viață liniștită în New York în această comedie plină de acțiune.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...