MARŢI

18:35 CINEMAX

Renăscut din cenușă (Dramă, SUA, 2005) Cu: Russell Crowe, Renée Zellweger, Paul Giamatti, Craig Bierko, Paddy Considine

În mijlocul Marii Crize, când America, deja cuprinsă de probleme economice devastatoare, era aproape îngenuncheată, a apărut un erou neobișnuit, care a făcut publicul să aclame ridicându-se în picioare. Acest om a dovedit cât de mult poate munci cineva ca să câștige o a doua șansă pentru sine și pentru familia sa. Acest erou, un om de rând, a fost James J. Braddock, supranumit “Cinderella Man”, cel ce avea să devină o legendă surprinzătoare a sportului și care urma să inspire lumea. La sfârșitul anilor ’30, fostul pugilist era învins, bătut, ghinionist, ca mai toată populația americană. Ca mulți alții, Braddock nu mai știa ce să facă. Cariera lui părea încheiată, nu își mai putea plăti facturile, iar singurul lucru care mai conta pentru el, familia, era în pericol. Chiar a fost forțat să accepte ajutoare sociale. În sinea lui, Jim Braddock a rămas însă la fel de hotărât.

00:10 HBO

Înăuntru (Horror, SUA, 2016) Cu: Michael Vartan, Erin Moriarty, Nadine Velazquez, Ronnie Gene Blevins, Jobeth Williams

Nu poți ține afară ceea ce este deja înăuntru. Michael Vartan, Erin Moriarty și Nadine Velazquez interpretează rolurile unui văduv, a fiicei sale și a noii soții care sunt pregătiți să o ia de la capăt când se mută într-un cartier liniștit de la suburbie. În scurt timp, lucruri ciudate începe să se întâmple în jurul lor și, astfel, devine clar că ceva se întâmplă în casa lor perfectă. Se află ceva în casă și în pereți. Pe măsură ce află despre secretele mortale ale noii lor case, ei riscă să devină noul capitol în istoria sa terifiantă în acest thriller psihologic care te va face să te gândești de două ori la următorul loc în care vei locui.

22:15 PRO CINEMA

Cred că îmi iubesc nevasta (comedie, coprod, 2007) Cu: Chris Rock, Gina Torres, Kerry Washington

Filmul de comedie Cred ca îmi iubesc nevasta (I Think I Love My Wif) îl are în prim plan pe Richard Cooper (Chris Rock) este un bărbat împlinit are tot și-a dorit, o cariera, o nevasta care il iubește foarte mult Brenda (Gina Torres) și doi băieți. Dar inevitabil este o singura problema Richard e groaznic de plictisit! fanteziile ocazionale ale lui Richard despre alte femei aparent nu au nici un efect, pana când Nikki (Kerry Washington), o prietena foarte sexy din trecutul lui din trecutul lui Richard, apare în ușa biroului acestuia, declanșând un joc din priviri în care el reîncepe sa zâmbească.

21:30 PRO TV

Hitman: Agentul 47 (acţiune, SUA, UK, Germania, 2015) Cu: Angelababy, Dan Bakkedahl, Charlene Beck, Michael Bornhutter, Melissa Broughton, Nils Brunkhorst, Michaela Caspar

Hitman: Agent 47 se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o mașină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă. El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – și cele 46 de clone-Agenți dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forță, viteză, vigoare și inteligență fără precedent.

Deja ai votat!