LUNI

0

20:30 PRO CINEMA

Stare de asediu (acţiune, SUA, 1998) Cu: Denzel Washington, Annette Bening, Bruce Willis

După ce armata americană capturează un lider religios islamic, oraşul New York devine ţinta unor atacuri teroriste fără precedent. Anthony Hubbard (Denzel Washington), şeful echipei antiteroriste a FBI, împreună cu agenta CIA Elise Kraft (Annette Bening) au o misiune foarte clară: anihilarea celulei teroriste responsabile de atac. Însă lupta cu duşmanul nevăzut este foarte dificilă, iar în scurt timp situaţia scapă de sub control. Cum bombardamentele continuă, guvernul american declară legea marţială şi trimite trupele conduse de generalul Devereaux (Bruce Willis) pe străzile oraşului. Cu o naţiune în stare de asediu, Hubbard şi Kraft încep să-şi pună câteva întrebări: cât de mult se poate limita libertatea cetăţenilor şi cât de subţire este graniţa dintre democraţie şi dictatură?

00:00 HBO

CHIPS: Polițiști de belea (Comedie, SUA, 2017) Cu: Michael Peña, Dax Shepard, Vincent D’Onofrio, Rosa Salazar, Jessica McNamee

Jon Baker și Frank „Ponch” Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliție californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-și refacă viața și căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experiență a unuia și egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze. Dar calitățile fiecăruia se pot dovedi esențiale în rezolvarea cazului, câtă vreme nu se vor scoate din minți reciproc.

00:10 CINEMAX

Orele (Dramă, SUA, 2002) Cu: Nicole Kidman, Julianne Moore, Meryl Streep, Stephen Dillane, Miranda Richardson

Orele” prezintă o zi din viața a trei femei foarte diferite, care au în comun sentimentul că și-au trăit viețile pentru altcineva. Virginia Woolf (Nicole Kidman) trăiește într-o suburbie din Londra în anii ’20, unde se străduiește să scrie primul ei roman, “Doamna Dalloway”. Totul în timp ce se luptă cu o boală mentală care amenință s-o copleșească. Laura Brown (Julianne Moore), o soție tânără și o mamă în Los Angeles-ul de după al Doilea Război Mondial, citește “Doamna Dalloway” și impactul este atât de mare că începe să pună sub semnul întrebării viața pe care a ales-o. Clarissa Vaughan (Meryl Streep) este o Mrs. Dalloway modernă în New York-ul contemporan care plănuiește o petrecere pentru prietenul ei și fostul iubit care pierde ușor lupta cu SIDA. Trei femei, despărțite de 80 de ani, se trezesc în situații similare și toate au în comun o singură carte. Filmul a primit nouă nominalizări la Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun Film, iar Nicole Kidman a câștigat un Oscar pentru interpretarea Virginiei Woolf.

14:00 HBO

Pantera neagră (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’O, Danai Gurira, Martin Freeman

Filmul, producție Marvel Studios, îl urmărește pe T’Challa care, după moartea tatălui său, regele din Wakanda, se întoarce acasă într-o națiune africană izolată, foarte avansată din punct de vedere tehnologic, ca să preia tronul. Dar când un puternic dușman apare din nou, rolul lui ca rege – și ca Pantera neagră – este contestat atunci când este atras într-un conflict care va pune în pericol soarta Wakandei și a întregii lumi. În fața trădării și a pericolului, tânărul rege trebuie să caute aliați și să se folosească de toată puterea Panterei negre ca să-și învingă dușmanii și să asigure siguranța oamenilor săi și a stilului lor de viață.

+0 -0
se încarcă...