MARŢI

0
TORONTO, CANADA - SEPTEMBER 06: Laura Dern is photographed at the Toronto Film Festival for Variety on September 6, 2014 in Toronto, Ontario. (Photo by Yu Tsai/Contour by Getty Images)

20:30 PRO CINEMA

Singuraticul (comedie, SUA, 2009) Cu: Michael Douglas, Susan Surandon, Jesse Eisenberg, Danny DeVito, Jenna Fischer, Imogen Poots

În urmă cu şase ani, Ken Kalmen (Michael Douglas) avea probleme în dragoste, a divorţat de soţie, s-a îndepărtat de singura lui fiică şi de nepoţel şi a pierdut o avere după ce a intrat în nişte încurcături. În prezent îşi trăieşte viaţa alături de Jordan, însă în continuare are tendinţa să îşi înşele partenera. Bărbatul o roagă pe Jordan să îl introducă în nişte cercuri influente pentru a începe o nouă afacere şi a primi o finanţare. La un moment dat primeşte sarcina de a o recomanda pe Allyson, fiica actualei sale iubite, la un colegiu. Ken se implică mai mult decât trebuie şi are o aventură cu Allyson. Când fiica îi povesteşte mamei de aventură, relaţia bărbatului cu Jordan este distrusă, la fel ca şi şansele să primească finanţarea dorită.

09:10 HBO

Orbirea (Dramă, SUA, 2017) Cu: Alec Baldwin, Demi Moore, Dylan McDermott, Viva Bianca, James McCaffrey

Bill Oakland (Alec Baldwin), un romancier de succes, își pierde soția și vederea într-un accident de mașină. Devastat, singur și înverșunat, scriitorul își petrece zilele încercând să accepte situația. Când Suzanne Dutchman (Demi Moore) trebuie să facă muncă în folosul comunității, viețile celor doi se intersectează. Viața plină de lux a lui Suzanne este dată peste cap de atitudinea cinică și de comportamentul nepoliticos al lui Bill. Dar când îl descoperă pe adevăratul Bill, un scriitor genial care se ascunde în spatele unui zid de vinovăție, se naște o relație pasională și ei simt ceva ce nu au mai simțit de foarte mult timp.

00:10 CINEMAX

Tenebrele nopții (Thriller, SUA, 1982) Cu: Roy Scheider, Meryl Streep, Jessica Tandy, Joe Grifaşi, Sara Botsford

Film cu parfum hitchcockian, în care Meryl Streep o interpretează pe enigmatica Brooke Reynolds, o femeie care pare să semene moartea în jurul ei. Tatăl ei moare în condiţii misterioase, amantul este ucis, iar pshihologul acestuia, dr. Sam Rice (Roy Scheider) fermecat, la rândul lui, de prezenţa stranie a lui Brooke, simte că este următorul pe lista.

21:30 PRO TV

Nume de cod: Spionul de noiembrie (acțiune, 2014) Cu: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko, Bill Smitrovich, Amila Terzimehic, Lazar Ristovski

Peter Devereaux, un fost agent CIA, trăieşte liniştit în Elveţia, însă într-o zi este chemat într-o ultimă misiune: aceea de a o proteja pe Alice fournier, un martor cheie, care poate divulga adevărul din spatele unei conspiraţii, care a distrus numeroase vieţi. Ceea ce nu ştie însă Peter este că a devenit ţinta prietenului său, David Mason. Convins că printre colegii lui există un agent care divulgă informaţiile din interior, Peter decide să nu mai aibă încredere în nimeni până îşi termină misiunea.

+0 -0
se încarcă...