Duminică

22:00 PRO TV

Viața așa cum este ea (comedie, SUA, 2010) Cu: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Hayes MacArthur, Christina Hendricks, Sarah Burns

Holly Berenson (Katherine Heigl) şi Eric Messer (Josh Duhamel) sunt preocupaţi mai mult de carieră decât de viata personală. Prima lor întâlnire nu se termină bine şi Holly decide să nu îi mai acorde nicio şansă lui Eric. Singura care îi apropie este micuţa Sophie, fiica celor mai buni prieteni şi lor, pe care amândoi o iubesc. Atunci când părinţii micutei suferă un accident de maşină, cei doi sunt numiţi tutorii legali ai Sophiei. Holly şi Eric se muta împreună cu fetiţa şi cauta o modalitatea de a se înţelege pentru binele copilului.

 

20:30 PRO CINEMA

În bătaia puştii (acţiune, SUA, 1993) Cu: Clint Eastwood, John Malkovich, Rene Russo, Dylan McDermott, Gary Cole

Frank Horrigan (Clint Eastwood) este un agent al serviciilor secrete, dur şi inflexibil, obsedat de o greşeală din trecutul său. Frank nu poate să uite data de 22 noiembrie 1963, când nu l-a putut apăra pe preşedintele John F. Kennedy, în timpul fatalei vizite din Dallas. După aproape 30 de ani, Frank află ca un alt asasin psihopat vrea să-l ucidă pe actualul preşedinte al SUA. Agentul petrece ore în şir studiind profilul lui Mitch Leary (John Malkovich) simţind într-un mod ciudat că ar exista chiar o legătură între ei. După ce are o conversaţie cu el în timpul căreia Leary chiar îi dezvăluie planului lui de a-l asasina pe Preşedinte, Frank aranjează să facă parte din serviciul personal de protecţie al preşedintelui. De această dată, Frank intenţionează să-l salveze pe preşedinte chiar cu preţul vieţii lui, însă acesta din urmă refuza să coopereze, făcând aproape imposibilă misiunea lui Frank.

23.15 ANTENA 1

Pierdut familie (comedie, SUA 2006) Cu: Kathy Bates, Beverly D’Angelo, Danny DeVito, Ron Livingstone

Richard Clayton este un tip cu principii şi care ţine foarte mult la etichetă. Toată viaţa lui a făcut ceea ce trebuie. Şi-a făcut o carieră la compania la care lucrează, a reuşit să câştige respectul tuturor şi un cont frumuşel în bancă. Un singur lucru îi umbreşte imaginea lui Richard: acela că nu şi-a cunoscut niciodată părinţii biologici. Richard porneşte o căutare asiduă şi plină de speranţă a acestora, doar pentru a constata, în momentul în care-i găseşte, că exista o prăpastie socială între ei. Pentru ca, dacă Richard a reuşit în viata din toate punctele de vedere, părinţii săi trăiesc modest şi fericiţi într-o rulotă.

21:00 HBO

Omul spectacol (Muzical, SUA, 2017) Cu: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya, Rebecca Ferguson

Filmul este un musical original și curajos care celebrează nașterea show business-ului și al sentimentului de mirare pe care îl simțim când visurile devin realitate. Inspirat de ambiția și imaginația lui P.T. Barnum, primul impresar adevărat al culturii pop americane, filmul spune povestea unui vizionar care s-a ridicat din nimic și a reușit să creeze un spectacol fascinant care a devenit o senzație în toată lumea. Regizată de Michael Gracey, aflat la primul său film, această producție fermecătoare plină de cântece pop și dansuri impresionante este o celebrare a puterii transformatoare a artei spectacolului, a dragostei și a încrederii în sine.

Deja ai votat!