Sâmbătă

20:00 PRO TV

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (2014) Cu: Tom Cuise, Emily Blunt, Brendan Gleeason, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh

Pământul este atacat de o rasă extraterestră care se comporta ca un stup. Milioane de oameni sunt ucise şi armatele tarilor afectate îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Ofiţerul Cage (Tom Cruise) este trimis să lupte împotriva extratereştrilor, deşi nu a fost niciodată pe front. În scurt timp este ucis, dar reuşeşte să omoare un extraterestru alpha. Cu toate acestea Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea să.

20:30 PRO CINEMA

Depozit periculos (thriller, SUA, 2012) Cu: Dolph Lundgren, Briana Evigan, Sean Faris, Jon Huertas, Alyshia Ochse

David Nash (Sean Faris) vrea să îi facă o surpriză soţiei sale, Emma, să se mute în casa visurilor ei. Totul ia o întorsătură ciudată în momentul în care cei doi găsesc în casă o cantitate imensă de droguri. Asasini profesionişti vor veni în casa să recupereze drogurile şi probele şi cei doi sunt nevoiţi să scape.

20:30 PRIMA TV

Misiune sângeroasă (acțiune, Hong Kong, 2017) Cu: Jackie Chan, Show Lo, Na-Na OuYang

Un agent special al poliţiei este însărcinat cu protejarea unui cercetător şi a creaţiei lui de o bandă de personaje sinistre.

21:50 IT (Horror, SUA, 2017) Cu: Jaeden Lieberher, Bill Skarsgård, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard

O producţie New Line Cinema, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.

Deja ai votat!