LUNI

0

20:30 PRO TV

Omul-Furnică (acţiune, SUA, 2015) Cu: Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Anthony Mackie, Judy Greer, Abby Ryder

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea și de a-şi mări proporțional puterea, escrocul Scott Lang se vede nevoit să îşi accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym, pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase și aproape imposibil de depăşit, Pym și Lang trebuie să născocească şi să ducă la Îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul inregii omeniri.

20:00 HBO

O buclă în timp (Fantastic, SUA, 2018) Cu: Storm Reid, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Levi Miller

După dispariția tatălui lui Meg Murry, care este om de știință, trei ființe astrale, dna Which, dna Whatsit și dna Who, vin pe Pământ ca să o ajute pe Meg să-l caute. Meg, fratele ei și prietenul ei alături de cele trei ființe călătoresc printr-o buclă în timp și spațiu cunoscută sub numele de tessering și ajung în lumi care le depășesc imaginația și unde sunt întâmpinați de o forță malefică. Pentru a reuși să se întoarcă acasă, Meg trebuie să se confrunte cu întunericul din ea însăși și să găsească puterea ca să învingă întunericul care învăluie universul. Această aventură epică Disney este regizată de vizionara Ava DuVernay.

16:15 CINEMAX

Corporația (Dramă, Franța, 2017) Cu: Céline Sallette, Lambert Wilson, Stéphane De Groodt, Violaine Fumeau, Alice De Lencquesaing

Emilie este o tânără directoare de resurse umane care lucrează la o mare companie franceză. Ambițioasă și dedicată muncii ei, este un bun soldat, pregătită să pună în aplicare metodele dure ale conducerii, Dar, într-o zi, unul dintre angajați se sinucide chiar în fața ei. Marcată puternică de moartea colegului ei, își dă seama că și compania trebuie să-și asume responsabilitatea pentru asta. În timp ce o investigație are loc, prinsă între colegii ei traumatizați și sub presiunea unei ierarhii puternice, ea va trebui să se descurce pe cont propriu.

22:45 PRO CINEMA

Drumul spre răzbunare (thriller, SUA, 2012) Cu: Stephen Dorff, Michelle Monaghan, Willem Dafoe, Tara Buck

Charlie Rankin, recent eliberat din închisoare, caută răzbunare pentru mentorul sau, William „Buddha” Pettigrew.

+0 -0
se încarcă...