MIERCURI

0

20.00 ANTENA 1

Pur şi simplu dragoste (românce, SUA 2003) Cu: Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, January Jones, Emma Thompson, Alan Rickman, Laura Linney

Opinia generală tinde să fie că lumea în care trăim este guvernată de răutate și lăcomie, dar eu nu sunt de acord pentru că mie mi se pare că dragostea este peste tot. (Richard Curtis, regizor)

De la noul Prim Ministru burlac și arătos care se îndrăgostește la câteva minute de la instalarea sa în Downing Street nr. 10 de drăgălașa tânără angajată să asigure protocolul… La un scriitor ce evadează din Londra în Sudul Franței pentru a-și îngriji inima rănită și care găsește dragostea în lac… De la o soție și mamă care crede că soțul ei o înșală… La o proaspătă mireasă care nu înțelege distanța păstrată de cel mai bun prieten al soțului ei… De la un școlar ce caută să atragă atenția celei mai intangibile fete din școală… La un tată vitreg văduv ce caută punți de legătura cu fiul său vitreg… De la o fată bătrână americană ce nu poate începe o relație cu un coleg de serviciu pe care îl iubește în taină… La un bătrân rock star, genul „văzut tot, îmi amintesc foarte puțin” ce încearcă să-și relanseze cariera cu o melodie reluată, dar ușor schimbată ca text… Dragostea crează un haos pentru toți cei de mai sus. Aceste evenimente se petrec în Londra în perioada Crăciunului și sunt spuse și filmate cu mult umor și romantism și cu acel dulce amar pe care-l trăiesc toți cei norocoși sau ghinioniști atunci când sunt sub vraja dragostei.

20:30 PRO CINEMA

Marea cursă de Crăciun(animaţie SUA, UK, 2011) Cu: James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent, Imelda Staunton, Ashely Jensen, Marc

Moş Crăciun împarte toate cadourile într-o singură noapte cu ajutorul tehnologiei ultramoderne din baza sa de la Polul Nord. Anul acesta însă un copil rămâne fără cadou. Este ocazia perfectă pentru Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moş Crăciun să devină erou.Ajutat de către bunicul său şi de elful Bryony, Arthur vă porni într-o cursă contra-cronometru pentru că ultimul cadou să ajungă la destinaţie înainte de ivirea zorilor.

18:55 CINEMAX

Frida (Dramă, SUA, 2002) Cu: Salma Hayek, Alfred Molina, Geoffrey Rush, Mía Maestro, Antonio Banderas

Filmul spune povestea relației dintre Frida Kahlo și Diego Rivera în timp ce revoluționează lumea artistică. De la relația ei complexă și trainică alături de mentorul și soțul ei până la aventura controversată cu Leon Trotsky, la relațiile provocatoare și romantice avute cu diferite femei, Frida Kahlo a trăit o viață curajoasă, fără compromisuri și a creat o revoluție în politică, sexualitate și artă. Nominalizat în 2002 pentru 6 premii ale Academiei Americane de Film, inclusiv pentru cea mai bună actriță pentru Salma Hayek, filmul este o mărturie incredibilă despre o femeie excepțională care a dus o viață de neuitat.

16:10 HBO

Din nou acasă (Comedie, SUA, 2017) Cu: Reese Witherspoon, Pico Alexander, Michael Sheen, Candice Bergen, Jon Rudnitsky

Reese Witherspoon o interpretează pe Alice Kinney în această comedie romantică. Recent separată de soțul ei (Michael Sheen), Alice decide să o ia de la capăt și se mută înapoi acasă, la Los Angeles împreună cu cele două fiice ale ei. În seara aniversării celor 40 de ani, Alice cunoaște trei tineri cineaști aspiranți care au nevoie de un loc unde să locuiască. Ea acceptă ca bărbații să stea temporar în casa ei de oaspeți, dar acest aranjament va avea consecințe neașteptate. Noua ei familie, dar și o nouă idilă romantică amenință să se transforme într-un dezastru când Alice se trezește la ușă cu fostul ei soț. Filmul este o poveste despre dragoste, prietenie și despre familiile pe care ni le formăm. Dar este și o lecție de viață: să o iei de la început nu este pentru începători.

+0 -0
se încarcă...