Joi

0

20:30 Cei trei nătărăi (comedie, SUA, 2012) Cu: Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Jane Lynch, Sofia Vergara, Jennifer Hudson

Moe, Larry și Curly sunt aruncați în fragedă pruncie la intrarea unui orfelinat administrat de măicuțe. Cei trei vor crește provocând prăpăd în jurul lor, dar când orfelinatul este amenințat cu închiderea, s-ar putea ca nătăfleții să fie unică șansă de supraviețuirea a acestuia.

22:45 PRO CINEMA

Mâini ucigașe (comedie, SUA, 1999) Cu: Devon Sawa, Seth Green, Elden Henson, Jessica Alba, Christopher Hart, Katie Wright, Jack Noseworthy

Anton Tobias (Devon Sawa) este un tânăr de 17 ani, care îşi petrece timpul la televizor sau urmărind-o pe Molly (Jessica Alba), de care este îndrăgostit. Într-o dimineaţă băiatul descoperă trupurile decapitate ale părinţilor. Înainte să îşi dă seama că un spirit demonic a pus stăpânire pe mâna lui dreaptă, Anton îşi omoară cei doi prieteni, Mick şi Pnub. Randy, un expert în lucruri satanice şi Debi, un vânător de demoni, vor încerca să îl ajute pe Anton.

19:15 CINEMAX

Truman Show (Dramă, SUA, 1998) Cu: Jim Carrey, Laura Linney, Noah Emmerich, Natascha Mcelhone, Holland Taylor

Casa lui este un imens platou de filmare, familia și prietenii acestuia, toți cei cu care intră în contact sunt actori. Toată viața lui se petrece în fața unor camere ascunse de televiziune, de existența cărora numai el, actorul principal nu are habar! Bun venit la „Truman Show”. Întreaga lume se uită. După ce află de toate astea, viața aparent liniștită a lui Truman devine un coșmar, iar el este tot mai hotărât să scape, oricât de mare ar fi prețul.

20:00 HBO

Mișcarea perfectă (Comedie, SUA, 2010) Cu: Queen Latifah, Common, Paula Patton, James Pickens Jr., Phylicia Rashad

Leslie Wright este o fizioterapeută de culoare, care pare să fi tras lozul câştigător atunci când starul NBA Scott McKnight o angajează pentru a-l ajuta să se recupereze după o accidentare atât de gravă încât cariera de baschetbalist profesionist îi este pusă în pericol. Singura problemă este aceea că, pe măsură ce îl antrenează pe Scott pentru a reveni la forma sportivă care l-a consacrat, Leslie se îndrăgosteşte de el şi îşi doreşte să devină mai mult decât o simplă prietenă a vedetei. O fizioterapeută se îndrăgosteşte de un star NBA pe care-l tratează.

Deja ai votat!
se încarcă...