Duminică

0

20:00 HBO

Forma apei (Dramă, SUA, 2017) Cu: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Octavia Spencer

Filmul, regizat de maestrul Guillermo del Toro, este o poveste fantastică a cărei acțiune se petrece în timpul războiului rece din America, în jurul anului 1962. Singuratica Elisa Esposito (Sally Hawkins) este o femeie de serviciu mută care lucrează într-un laborator guvernamental. Ea duce o viață simplă și are doi prieteni buni, vecinul ei (Richard Jenkins) și o colegă de la muncă (Octavia Spencer). Totul se schimbă atunci când o creatură amfibiană este adusă în laborator și se fac experimente pe ea. De-a lungul unor întâlniri secrete, Elisa și creatura se împrietenesc, iar fata ar face orice ca să salveze viața noului ei prieten.

20:30 PRO CINEMA

Motelul iubirii (comedie, SUA, 2010) Cu: Dean Cain, Juliana Paes, Bill Engvall,

Filmul este o comedie romantică despre o vânzătoare dintr-un supermarket din Rio care este anunţată că a moştenit o proprietate în Webster, ţara vinului din California. Ea nici nu îşi imaginează ce va găsi în micul orăşel.

22.00 Omul-lup (thriller, SUA 2010) Cu: Benicio del Torro, Emily Blunt, Anthony Hopkins

Larry se întoarce la casa părintească pentru a se împăca cu tatăl său. Aici se îndrăgostește de Gwen, patroana unui magazin de antichități, căreia îi face cadou un frumos baston cu măciulia în formă de cap de lup. Când Larry o salvează pe o prietenă a lui Gwen de un lup, bărbatul este mușcat și devine vârcolac. Larry încearcă să scape de blestem, dar sătenii încep să vâneze bestia care le tulbură nopțile. Unul dintre cei mai înverşunaţi vânători este chiar tatăl lui Larry.

17:15 PRO TV

Paulie (comedie, SUA, 1998) Cu: Gena Rowlands, Tony Shalhoub, Hallie Kate Eisenberg, Cheech Marin

Paulie este un papagal foarte simpatic şi foarte inteligent pe deasupra, care-şi poate spune singur povestea şi asta pentru că Marie, stăpâna lui, l-a învăţat să vorbească. În schimbul acestui mare serviciu, Paulie a vindecat-o pe micuţa lui prietenă de bâlbâiala. Totuşi, acest har al lui nu-i împiedică pe părinţii feţei să-l vândă atunci când ajung la concluzia că Marie se ataşase prea mult de această pasăre. Fără să-şi piardă speranţa şi cumpătul, micuţul papagal porneşte să străbată ţara în căutarea fetiţei. Pe drum, el întâlneşte tot soiul de oameni. Unii îl ajută, alţii doar încearcă să profite de pe urma talentului său. Ba chiar se şi îndrăgosteşte lulea de o papagaliţă cântătoare. Însă nimic nu-l poate opri pe Paulie să ajungă la Marie, cu excepţia, poate, a gurii sale prea mari şi a faptului că nu se pricepe în nici un fel să mintă.

Deja ai votat!