LUNI

0

14:30 HBO

Nopți albe în Seattle (Dramă-Comedie, SUA, 1993)Cu: Tom Hanks, Meg Ryan, Ross Malinger, Bill Pullman, Rob Reiner

Tom Hanks și Meg Ryan interpretează rolurile principale într-o minunată comedie romantică regizată de Nora Ephron despre doi oameni pe care destinul îi aduce împreună. Sam Baldwin (Hanks), un tată văduv, devine, datorită fiului său, un invitat reticent la o emisiune de radio. Sute de femei, care au ascultat emisiunea, sunt interesate de el și încep să-i trimită scrisori de consolare acasă, în Seattle. Între timp, inspirată de povestea lui Sam și de poveștile clasice de dragoste de la Hollywood, scriitoarea Annie Reed (Ryan) este convinsă că trebuie să-l întâlnească pe Sam. Dar sunt două probleme: Annie este logodită cu altcineva și Sam nu știe că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt.

20:30 PRO CINEMA

Povestea lui Jack Frost (comedie, SUA 2008) Cu: Jason Behr, Monet Mazur, Lucy Gordon, Krysten Ritter, India Ennenga

Jack Frost este un burlacîn vârstă de 35 de ani, care duce o viaţă de playboy în New York, petrecându-şi timpulîmpreună cu cel mai bun prieten al său Scotch Evans, cu reportera Kate Hardwick şi cu dependenţa de heroină Ozzy.Atunci cândaflă că iubita lui din copilărie pe nume Carolina Brooks s-a logodit cu un alt bărbat, Jackse scufundaîntr-o prelungită stare depresivă, începând să consume băuturi alcoolice în exces şi să aibă un comportament autodistructiv. Nici unul dintre amicii lui adulţi nu reuşesc să îl scoată din criza existenţială pe care o traversează, singura persoană care îl înţelege pe Jack fiind o vecină în vârstă de 11 ani pe nume Sophie. Suferind din cauza pierderii femeii pe care o iubea încă din şcoala primară şi din cauza recentei sinucideri a mamei sale, Jack Frosteste ajutat de către Sophie să se regăsească pe sine şi să renunţe la melancolia şi laviciile care i-au distrus viaţa.

23:00 PRO TV

Mortdecai (comedie, UK, SUA, 2015) Cu: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Ewan McGregor, Olivia Minn, Michael Culkin

Charlie Mortdecai (Johnny Depp) este un cumpărător de artă, care porneşte în căutarea unui tablou furat, despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre un seif plin cu aur al naziştilor. Pentru a pune mâna pe tablou Charlie trebuie să păcălească nişte ruşi, nişte agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe soţia sa, Johanna.

21:00 CINEMAX

Mamă! (Horror, SUA, 2017) Cu: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Brian Gleeson

O tânără (Jennifer Lawrence) este cuprinsă de nebunie și paranoia atunci când casa ei liniștită de la țară este invadată de o serie de oaspeți nedoriți – toți par a avea o legătură misterioasă cu soțul ei (Javier Bardem), un poet rămas fără inspirație. Filmul este regizat și scris de Darren Aronofsky (“Requiem for a Dream”, „Black Swan”), iar din distribuție mai fac parte Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Brian Gleeson și Domhnall Gleeson.

+0 -0
se încarcă...