LUNI

0
Angelina Jolie

20:30 PRO TV

Curierul (acţiune, Franţa, SUA, 2002) Cu: Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze, Ric Young, Doug Rând, Didier Saint Melin

Frank Martin, un fost membru al Forţelor Speciale, face servicii de curierat pentru a-şi câştiga existenţa. El transportă dintr-un loc în altul diverse obiecte sau chiar persoane. Cheia succesului său este un set de reguli pe care nu le-a încălcat niciodată: nu-şi încalcă înţelegerea, nu întreabă cine este expeditorul şi nu ştie ce transportă. Noul colet pe care trebuie să-l livreze nu diferă cu mult de celelalte. Însă expeditorul său este un american cunoscut sub pseudonimul “Wall Street”. Aşadar, regula referitoare la identitatea expeditorului este încălcată. Mai mult decât atât, Frank constată cu stupoare că pachetul se mişcă. Trecând din nou peste propriile reguli, deschide coletul şi astfel face cunoştinţă cu Lai, o femeie superbă, de origine chineză, legată fedeleş.Wall Street află că Frank nu şi-a respectat înţelegerea şi îşi trimite mercenarii să-l asasineze. Pe lângă faptul că trebuie să-şi salveze pielea, Frank se angajează să o ajute pe Lai să stopeze traficul de persoane în care sunt implicaţi tatăl ei şi Wall Street.

20:30 PRO CINEM

Gaura misterioasă (thriller, SUA, 2009) Cu: Chris Massoglia, Haley Bennett, Nathan Gamble, Teri Polo, Bruce Dern, Quinn Lord, John DeSantis, Douglas Chapman, Mark Pawson, Peter Shinkoda

Fraţii Lucas şi Dane descoperă în noua lor locuinţă o gaură misterioasă, care nu are capăt. Cei doi se împrietenesc cu vecina lor, Julie şi lucruri misterioase încep să se întâmple după ce Lucas găseşte în camera lui un clovn, iar Julie vede o fetiţă, care este cea mai bună prietenă a ei din copilărie şi care dispare în gaura din pivniţă. Cei trei încearcă să afle ce se ascunde în gaura misterioasă şi merg la fostul proprietar pentru a afla adevărul. În scurt timp Lucas este răpit şi Dane este nevoit să intre în groapă pentru a-şi salva fratele.

18:25 CINEMAX

Firma (Thriller, SUA, 1993) Cu: Tom Cruise, Jeanne Tripplehorn, Gene Hackman, Hal Holbrook, Terry Kinney

Un absolvent al facultății de drept de la Harvard obține slujba perfectă la firma perfectă unde va avea un salariu mare, o casă și un Mercedes în acest thriller bazat pe romanul lui John Grisham. Dar toate avantajele sunt menite să-i cumpere tăcerea despre adevăratele afaceri ale firmei. Alternativa este un final rapid al carierei și al vieții sale. Tom Cruise interpretează rolul avocatului tânăr care încearcă să găsească o soluție ca să supraviețuiască. Din distribuție mai fac parte Jeanne Tripplehorn, Hal Holbrook, Wilford Brimley, Ed Harris, Holly Hunter, Gary Busey și David Strathairn.

18:20 HBO

De neoprit (Acțiune, SUA, 2010) Cu: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee, Kevin Dunn

Denzel Washington și Chris Pine fac echipă cu Tony Scott în acest thriller plin de acțiune. O locomotivă masivă, fără conductor, poreclită “Bestia” și încărcată cu o încărcătură toxică, străbate provincia, distrugând tot ce întâlnește în cale. Un inginer veteran (Washington) și un tânăr conductor (Pine) concep un plan incredibil ca să oprească vehiculul și să prevină un cumplit dezastru într-o zonă populată.

+0 -0
se încarcă...