Joi

0

16:45 PRO CINEMA

Danielle Steel’s -Umbrele fericirii (românce, SUA, 1995) Cu: Gabrielle Carteris, Scott Baio, Bruce Greenwood, James Naughton, Alexandra Paul

Andy (Bruce Greenwood) şi Diana (Gabrielle Carteris), proaspăt căsătoriţi, sunt devastaţi când află că nu pot avea copii. Încercând să găsească soluţii pentru problema lor, descoperă bucuriile şi problemele adopţiei. Brad (James Naughton) şi Pilar (Bess Armstrong) sunt un cuplu care a decis să facă un copil la maturitate. Ei îşi asumă riscurile unei sarcini şi speră că vor avea un copil sănătos. Charlie (Scott Baio) şI Beth (Alexandra Paul) sunt căsătoriţi, dar numai Charlie îşi doreşte un copil. Este legătura lor destul de puternică încât să reziste acestei încercări?

 

 

 

20:30 PRO TV

Siguranţă Naţională (acţiune, SUA, 2003) Cu: Martin Lawrence, Steve Zahn

Earl (Martin Lawrence) este un cadet L.A.P.D foarte încrezut care din cauza atitudinii sale ajunge să fie dat afară din academia de poliţie. El  devine agent de pază pentru o firmă numită Siguranţa Naţională. Earl are un conflict cu un poliţist pe nume Hank pe care îl acuză de hărţuire. După acest incident Hank îşi pierde slujba iar cei doi ajung să fie colegi la aceeaşi firmă.  Earl descoperă o operaţiune de contrabandă condusă de Nash, un personaj căutat  de mulţi poliţişti. Cei doi agenţi de pază au ocazia să devină eroi şi să îşi demonstreze talentul de agenţi de poliţie asta doar dacă reuşesc să nu se omoare unul pe celălalt.

 

 

 

00:45 CINEMAX

Recoltă amară (Dramă, Canada, 2017) Cu: Max Irons, Samantha Barks, Barry Pepper, Tamer Hassan, Terence Stamp

Bazat pe una dintre cele mai ignorate tragedii ale secolului 20, filmul este o poveste puternică despre dragoste, onoare, revoltă și supraviețuire văzută prin ochii a doi îndrăgostiți prinși în distrugerile declanșate de politicile lui Joseph Stalin împotriva Ucrainei în anii 1930. Pe măsură ce Stalin impune ambițiile comuniștilor în Kremlin, Yuri, un tânăr artist, se zbate să supraviețuiască foametei, pușcăriei și torturii ca să-și salveze iubita, pe Natalka, de “Holodomor”, programul morții prin înfometare care a omorât milioane de ucrainieni. În ciuda evenimentelor tragice, Yuri fuge din închisoarea sovietică, se alătură mișcării de rezistența anti-bolșevică și se zbate să se alăture lui Natalka și să continue lupta pentru libertatea Ucrainei.

 

 

 

 

23:25 HBO

Șoc și groază (Dramă, SUA, 2017) Cu: Woody Harrelson, James Marsden, Rob Reiner, Tommy Lee Jones, Jessica Biel

Bazat pe o poveste adevărată, filmul îi urmărește pe doi jurnaliști încăpățânați, Jonathan Landay și Warren Stroebel, pe șeful lor, John Walcott, și pe corespondentul de război Joe Galloway care descoperă abuzul de putere de la cel mai înalt nivel și dezvăluie adevărul despre ceea ce i-a dus pe americani în cel mai lung și costisitor război din istoria țării lor. După atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, președintele George W. Bush a construit un caz ca să invadeze Irakul și să-l înlăture pe Saddam Hussein de la putere. Cei mai mulți reporteri se bazează pe cuvintele președintelui, dar Landay și Stroebel fac mai multe investigații. Ei merg pe urmele unor indicii și se folosesc de surse anonime din cadrul guvernului ca să descopere că raționamentul președintelui, care l-a determinat să pornească un război, este bazat pe minciuni și informații false.

+0 -0
se încarcă...