fifteen + 8 =

A password will be e-mailed to you.

23:15 CINEMAX

Desperado (Acțiune, SUA, 1995) Cu: Antonio Banderas, Salma Hayek, Joaquim De Almeida, Cheech Marin, Steve Buscemi

Antonio Banderas interpretează un mariachi fără nume în această continuare a filmului “El Mariachi”. El se aruncă în lumea întunecată a unui oraș mexican de la graniță condus de un lord al drogurilor, Bucho (Joaquim de Almeida). În filmul anterior, Bucho i-a ucis iubita și i-a tras un glonț în mâna cu care cânta la chitară, iar acum El Mariachi vrea să se răzbune. El îl găsește pe Bucho cu ajutorul Carolinei (Salma Hayek), frumoasa proprietară a librăriei locale unde se vând și droguri. Ea ia bani de la Bucho, dar în scurt timp se află în brațele menestrelului fără nume.

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

Viața secretă a lui Walter Mitty (comedie, 2013) Cu: Ben Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly, Kathryn Hahn, Terence Bernie Hines, Adam Scott

Atunci când Mitty (Ben Stiller) şi colega pe care o adoră în secret, Cheryl (Kristen Wiig) sunt pe punctul de a-şi pierde locurile de muncă, bărbatul trebuie să facă ceva inimaginabil, să ia nişte măsuri reale, începând o aventură mai mult decât orice şi-ar fi imaginat vreodată.

 

20:00 PRO TV

2012 (acţiuner, SUA, 2009) Cu: John Cusack, Thandie Newton, Chiwetel Ejiofor

Cu mulți ani în urmă, geologistul Adrian Helmsley a descoperit că lumea se va sfârși în mod tragic în anul 2012. Nimeni nu anunță public acest fapt, însă țările din G8 încep să se pregătească pentru eveniment. Jack Curtis, scriitor lipsit de succes și tată divorțat, se află într-o excursie împreună cu copii săi, când îl întâlnește pe Charlie Frost, care se străduiește din răsputeri să le explice tuturor că sfârșitul lumii se apropie amenințător. O serie de evenimente îl fac pe Curtis să-și dea seama că profeția care spunea că sfârșitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012, dată ce marchează sfârșitul calendarului mayaş, este adevărată, așa că acesta încearcă tot posibilul să-și salveze familia și să se asigure că umanitatea nu va fi complet ștearsă de pe fața pământului.

 

20:00 HBO

Fără zgomot! (Horror, SUA, 2018) Cu: Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward

Dacă te aud, te vor vâna. În acest thriller plin de suspans, membrii unei familii trebuie să trăiască în liniște ca să evite creaturile misterioase care vânează după sunet. Știind că și o singură șoaptă le poate aduce moartea, Evelyn (Emily Blunt) și Lee (John Krasinski) Abbott sunt hotărâți să găsească o metodă prin care să-și protejeze copiii în timp ce încearcă să supraviețuiască.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...