MIERCURI

0

22:50 CINEMAX

Păsările galbene (Dramă, SUA, 2017) Cu: Alden Ehrenreich, Tye Sheridan, Jack Huston, Jennifer Aniston, Toni Collette

Doi tineri, Daniel Murphy (Tye Sheridan) și Brandon Bartle (Alden Ehrenreich), se înrolează în armată și sunt trimiși în Irak. După o tragedie de neconceput, soldatul care se întoarce se zbate să găsească un echilibru între promisiunea făcută și o mamă (Jennifer Aniston) îndurerată care își caută liniștea. Bazat pe bestseller-ul lui Kevin Powers, filmul explorează legătura dintre soldați, dificultățile întoarcerii acasă și prețul pe care soldații și familiile lor trebuie să-l plătească pentru război.

 

 

00:40 HBO

Șoc și groază (Dramă, SUA, 2017) Cu: Woody Harrelson, James Marsden, Rob Reiner, Tommy Lee Jones, Jessica Biel

Bazat pe o poveste adevărată, filmul îi urmărește pe doi jurnaliști încăpățânați, Jonathan Landay și Warren Stroebel, pe șeful lor, John Walcott, și pe corespondentul de război Joe Galloway care descoperă abuzul de putere de la cel mai înalt nivel și dezvăluie adevărul despre ceea ce i-a dus pe americani în cel mai lung și costisitor război din istoria țării lor. După atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, președintele George W. Bush a construit un caz ca să invadeze Irakul și să-l înlăture pe Saddam Hussein de la putere. Cei mai mulți reporteri se bazează pe cuvintele președintelui, dar Landay și Stroebel fac mai multe investigații. Ei merg pe urmele unor indicii și se folosesc de surse anonime din cadrul guvernului ca să descopere că raționamentul președintelui, care l-a determinat să pornească un război, este bazat pe minciuni și informații false.

 

 

 

22:30 PRO CINEMA

Enigma vrăjitoarei (thriller, Australia, 1999) Cu: Jacqueline Bisset, Cameron Daddo, Jerome Ehlers, Suzi Dougherty, William Gluth, Alexandra Schepisi

Bazat pe un caz real, filmul reprezintă tulburătoarea poveste a lui Hannah, o fetiţă a cărei dispariţie a bulversat întreaga comunitate a oraşului Victoria, prin situaţiile incredibile pe care le-a adus la lumină.Mergând să o ia acasă pe Hannah, care-şi petrecuse weekend-ul la bunici, David Overton (Cameron Daddo), tatăl acesteia, constată cu stupoare dispariţia fiicei lui, iar investigaţiile poliţiei dezvăluie amănunte care învăluie şi mai mult în mister acest caz. David are o fire violentă, iar faptul că, după moartea soţiei, în urmă cu patru ani, i-a fost acordată custodia fetiţei, a stârnit reacţii vehemente din partea bunicilor. Barbara Thomas (Jacqueline Bisset), bunica lui Hannah, a luptat pentru nepoata sa prin toate mijloacele posibile, apelând chiar la magia neagră, pe care o stăpâneşte foarte bine. De fapt, Barbara o iniţiase pe Hannah în secretele întunecate ale vrăjitoriei şi ar fi dorit ca în scurt timp fetiţa să devină la fel de pricepută ca şi ea în acest domeniu ocult.

 

16:00 DIVA

Prietenie fatală (dramă, Canada, 2015) Cu: Sarah Grey, Kirsten Prout, Jamie Luner

Sophia, o liceană timidă şi silitoare, se împrieteneşte cu Michelle, o colegă nouă, fără să ştie că aceasta are serioase probleme mintale şi de comportament. Abia când Michelle devine exagerat de posesivă şi reacţionează agresiv, Sophia va încerca să afle mai multe despre trecutul întunecat al prietenei ei.

 

 

+0 -0
se încarcă...