MIERCURI

0
Robert de Niro

22:30 PRO CINEMA

Stone (thriller, SUA, 2010) Cu: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich, Frances Conroy, Enver Gjokaj, Pepper Binkley, Sandra Love Aldridge, Greg Trzaskoma

Stone (Edward Norton) este un piroman condamnat la închisoare, care recurge la orice mijloace pentru a-l manipula pe ofiţerul de poliţie, care se ocupă de supravegherea lui. Jack Maybury (Robert De Niro) ar putea să îi asigure eliberarea condiţionată, dacă ar garanta bună lui purtare. Poliţistul începe un joc de-a şoarecele şi pisica cu diabolicul Stone şi riscă să îşi piardă stăpânirea de sine atunci când o întâlneşte pe Lucetta, frumoasa şi pasionala soţie a acestuia. Cei doi au pus la cale să îl seducă pe Jack, să-l implice într-o relaţie sexuală pasionala cu scopul de a-i semna eliberarea soţului.

 

 

 

23:20 CINEMAX

Va curge sânge (Dramă, SUA, 2007) Cu: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Kevin J. O’Connor, Ciarán Hinds, Dillon Freasier

Extraordinara poveste a lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis). Acțiunea este plasată cândva la sfârșitul secolului al XIX-lea, începutul secolului XX, iar eroul ei este un miner care primește un pont extraordinar: în Vestul Americii există un orășel care stă pe un ocean de petrol neexploatat. Deși este sceptic, Plainview îl ia pe H.W. (Dillon Freasier), fiul său, și pleacă în acea direcție. Ei bine, Little Boston e un loc în care nu se întâmplă prea multe, singura distracție a celor de aici fiind biserica înființată de Eli Sunday (Paul Dano), un tânăr predicator. Plainview și H.W. dau lovitura, deoarece pământul din zonă chiar este îmbibat cu țiței. Însă, așa cum se întâmplă mai mereu, odată cu bogăția apar și conflictele. Plainview construiește un imperiu și se lasă treptat acaparat de obsesia pentru putere, dar găsește în preotul Eli Sunday un adversar la fel de puternic și de ambițios în ceea ce privește dorința de putere și de bani. Lupta dintre ei ajunge să fie cu adevărat pe viață și pe moarte și îi va urmări pentru totdeauna. ”There Will Be blood” este al cincilea film al regizorului Paul Thomas Anderson și are la bază un cunoscut roman al anilor ’20 scris de Upton Sinclair. Pentru interpretarea acestui rol, Daniel Day-Lewis a fost răsplătit cu un premiu Oscar la categoria cel mai bun actor.

 

 

 

13:30 HBO

O buclă în timp (Aventuri, SUA, 2018) Cu: Storm Reid, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Levi Miller

După dispariția tatălui lui Meg Murry, care este om de știință, trei ființe astrale, dna Which, dna Whatsit și dna Who, vin pe Pământ ca să o ajute pe Meg să-l caute. Meg, fratele ei și prietenul ei alături de cele trei ființe călătoresc printr-o buclă în timp și spațiu cunoscută sub numele de tessering și ajung în lumi care le depășesc imaginația și unde sunt întâmpinați de o forță malefică. Pentru a reuși să se întoarcă acasă, Meg trebuie să se confrunte cu întunericul din ea însăși și să găsească puterea ca să învingă întunericul care învăluie universul. Această aventură epică Disney este regizată de vizionara Ava DuVernay.

 

 

 

 

20:00 FILM NOW

 John Carter (2012, Acţiune) Cu: Lynn Collins, Taylor Kitsch

Inspirată din romanul „A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF „John Carter” îl are în centrul acțiunii pe eroul cu același nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederației și care s-a ascuns din calea indienilor apași într-o peșteră, fără să știe că este vorba despre o poartă a timpului și că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deși inițial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce privește condițiile de mediu, subțierea atmosferei și secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă și neospitalieră, iar conflictul de proporții epice dintre Red Martians și Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru brațe și cu o înălțime de peste 3,5 metri, dar reușește să evadeze și îi ajută pe Tars Tarkas, prințesa Dejah Thoris și poporul lor de Red Martians să își înfrunte dușmanii. A

+0 -0
se încarcă...