one × four =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRIMA TV

Săptămâna nebunilor (aventuri, România 1971) Cu: Colea Răutu, Aimee Iacobescu, Florin Piersic, Marga Barbu

Ultima parte a tripticului dedicat haiducului Șaptecai și episodul 6 al seriei Haiducilor. În Săptămâna nebunilor, ceaţa lui Anghel (Florin Piersic) schimbă zestrea domniței Ralu (Aimee Iacobescu) în arme pentru armata lui Tudor din Vladimiri, armată căreia se hotăresc să i se alăture. Deși prins de Mamoulos (Colea Răutu) și torturat cu sălbăticie de oamenii lui, Șaptecai scapă din temniță, urmându-și drumul. Ajutat de Anița (Marga Barbu), Răspopitul (Toma Caragiu), Parpanghel (Jean Constantin) și alți tovarăși de haiducie, Anghel își vede din cele din urmă visul împlinit.

22:30 PRO CINEMA

Bătălia celor blestemați (acţiune, SUA, Singapore, 2013) Cu: Dolph Lundgren, Melanie Zanetti, Matt Doran, David Field, Jen Sung, Oda Maria, Jeff Pruitt

În urma unei epidemii din Asia ce transforma populaţia în zombie, mercenarul Gatling Max (Dolph Lundgren) este angajat de către un industriaş bogat pentru a o salva pe Jude, fiica sa. Max rămâne singur, după ce grupul sau este ucis de zombi şi rămâne singur pentru a-şi îndeplini misiunea. Mercenarul o găseşte pe Jude şi află că mai sunt şi alţi supravieţuitori. Fata refuză să plece cu el, fără ceilalţi supravieţuitori. În cele din urmă Max găseşte un grup de roboţi, care îi ucid pe zombie şi îi reprogramează pentru a-I ajuta pe supravieţuitori să scape.

22:50 CINEMAX

Jaf în stil italian (Polițist, SUA, 2003) Cu: Mark Wahlberg, Charlize Theron, Edward Norton, Donald Sutherland, Jason Statham

Planul era fără cusur… misiunea fusese îndeplinită perfect… scăpaseră fără nicio problemă. Singurul pericol pe care nu-l luase în calcul Charlie Croker (Mark Wahlberg), un specialist al spargerilor, îl reprezenta chiar unul dintre oamenii săi. După ce reușesc să fure o cantitate uriașă de aur dintr-un palat venețian, Charlie și oamenii din banda sa rămân fără replică atunci când descoperă ca unul din ei este trădător. Acum nu mai este importantă recompensa, ci răzbunarea. Apare Estella (Charlize Theron), o tânără atrăgătoare și cu nervii de oțel, care se alătură lui Charlie și celorlalți în căutarea trădătorului. Deoarece acesta se ascunde în Los Angeles, Charlie și ai săi plănuiesc să-l găsească și să recupereze aurul folosind sistemul de control al traficului din metropola americană.

20:00 HBO

Jumanji: Aventură în junglă (Acțiune, SUA, 2017) Cu: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas

Atunci când patru adolescenți descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, se hotărăsc să joace și sunt imediat absorbiți în decorul de junglă al jocului și în avatarurile pe care și le alege fiecare: Spencer, pasionat de jocuri, este acum un aventurier curajos (Dwayne Johnson), Fridge, jucător de fotbal, devine un fel de Einstein (Kevin Hart), Bethany, fata populară, este un profesor de vârstă mijlocie (Jack Black), iar Martha se transformă din fata sensibilă într-o luptătoare. Ca să se întoarcă în lumea reală, cei patru sunt nevoiți să intre în cea mai periculoasă aventură a vieții lor și să descopere ce a făcut Alan Parrish în urmă cu 20 de ani pentru că, altfel, riscă să rămână blocați pentru totdeauna în jocul Jumanji.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...