MIERCURI

0

22:50 CINEMAX

Bomb City (Dramă, SUA, 2017) Cu: Dave Davis, Glenn Morshower, Logan Huffman, Lorelei Linklater, Eddie Hassell

Iarnă 1997, Amarillo, Texas. Brian Deneke este cunoscut pentru creasta lui verde și pasiunea pentru muzica punk. El cântă alături de prietenii lui într-un local dărăpănat cunoscut ca „Bomb City”. Brian, alături de mulți alți „punks”, refuză să se conformeze la cultura conservatoare care îl înconjoară. Înfățișarea lor radicală stârnește ura comunităților și, mai ales a lui Cody Cates, un licean care face parte dintr-un grup cunoscut ca „white-hatters”. După ce pierde un meci de fotbal, Cody și alții din grupul lui au o altercație cu niște rockeri. Acest conflict provoacă o serie de întâlniri ostile între cele două grupuri, iar totul se termină într-o seară cu o violentă luptă de stradă. În scurt timp, evenimentul din respectiva seară va deveni cunoscut ca una dintre cele mai controversate crime provocate de ura din cultura modernă americană. Filmul este bazat pe o poveste adevărată.

 

 

 

 

22:30 PRO CINEMA

Camille (aventuri, SUA/UK, 2008) Cu: Sienna Miller, James Franco, David Carradine

Filmul urmareste calatoria plina de peripetii a unui cuplu proaspat casatorit spre Cascada Niagara. Sillas Parker (James Franco), un fost condamnat, se casatoreste cu Camille (Sienna Miller) in speranta ca va trece granita in Canada. Camille Foster, probabil cea mai draguta fata ce exista, e extrem de fericita pentru ca se casatoreste cu Silas Parker, debordand de optimism sperand ca Silas se va schimba in bine dupa luna de miere. Cei doi pornesc la drum spre Cascada Niagara, si cu toate dificultatile de pe parcurs nimic nu le poate opri luna de miere, nici macar moartea Camillei.

 

 

22:45 HBO

Vrabia roșie (Thriller, SUA, 2018) Cu: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker

Dominika Egorova este multe lucruri: o fiică devotată hotărâtă să-și protejeze mama cu orice preț, o balerină a cărei ferocitate i-a împins trupul și mintea la limită, o maestră a seducției și a manipulării. Când se accidentează și cariera ei se termină, Dominika și mama ei par a avea în față un viitor sumbru. În scurt timp, Dominika este manipulată să devină cea mai nouă membră a școlii Sparrow, o instituție guvernamentală secretă care antrenează tineri excepționali ca ea care să-și folosească trupurile și mințile ca arme. După ce trece printr-un proces sadic, ea devine cea mai periculoasă Vrabie din istoria programului. Dominika trebuie să împace persoana care a fost cu puterea pe care o are acum în timp ce ea și toți cei dragi sunt în pericol, inclusiv un agent american CIA care încearcă să o convingă că el este singura persoană în care poate avea încredere.

 

 

20:00 FILM BOW

Fără apărare (1996, Thriller) Cu: Alec Baldwin, Demi Moore, Michael Constantine

Annie Laird (Demi Moore) este o sculptoriță care își crește singură fiul și care hotărăște să fie jurat într-un proces contra unor mafioți. Destul de repede, Annie ajunge să regrete decizia pe care a luat-o, când în viaţa ei apare un personaj misterios și excentric numit Profesorul (Alec Baldwin). La început, acesta se arată foarte atent cu Annie, pregătind-o pentru rolul de jurat. Sedusă de șarmul Profesorului, Annie este foarte dezamăgită să afle că el este de fapt mafiot și că învățăturile lui aveau ca scop să facă din ea o persoană maleabilă pentru el, dar destul de puternică pentru a influență părerea celorlalți jurați.

 

+0 -0
se încarcă...