Duminică

0
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 20: Tom Cruise attends the European premiere of "Jack Reacher: Never Go Back" at Cineworld Leicester Square on October 20, 2016 in London, England. (Photo by Samir Hussein/WireImage)

18:45 CINEMAX

Vanilla Sky (Thriller, SUA, 2001) Cu: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Kurt Russell, Jason Lee

David Ames (Tom Cruise) este un afemeiat care se îndrăgostește de Sofia (Penelope Cruz), prietena celui mai bun prieten. Chiar înainte ca relația să înceapă, el este obligat să se urce în mașina condusă de Julie (Cameron Diaz), o fostă amantă, care are tendințe suicidare. Julie provoacă un accident în urma căruia ea moare, iar David este desfigurat complet. Operațiile reconstructive și ajutorul Sofiei par să-i schimbe norocul lui David, dar câteva incidente ciudate îl fac să pună sub semnul întrebării realitatea existenței sale și controlul asupra propriei vieți, chiar și când este suspectat de complicitate în ceea ce privește moartea lui Julie.

17:40 HBO

Vrabia roșie (Thriller, SUA, 2018) Cu: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker

Dominika Egorova este multe lucruri: o fiică devotată hotărâtă să-și protejeze mama cu orice preț, o balerină a cărei ferocitate i-a împins trupul și mintea la limită, o maestră a seducției și a manipulării. Când se accidentează și cariera ei se termină, Dominika și mama ei par a avea în față un viitor sumbru. În scurt timp, Dominika este manipulată să devină cea mai nouă membră a școlii Sparrow, o instituție guvernamentală secretă care antrenează tineri excepționali ca ea care să-și folosească trupurile și mințile ca arme. După ce trece printr-un proces sadic, ea devine cea mai periculoasă Vrabie din istoria programului. Dominika trebuie să împace persoana care a fost cu puterea pe care o are acum în timp ce ea și toți cei dragi sunt în pericol, inclusiv un agent american CIA care încearcă să o convingă că el este singura persoană în care poate avea încredere.

20:30 PRO CINEMA

Ghost Rider: Demonul răzbunării (acţiune, SUA, 2011) Cu: Nicolas Cage, violante Placido, Ciaran Hinds, Idris Elba, Johnny Whitworth, Fergus Riordan

Johnny Blaze (Nicolas Cage) îşi vinde sufletul Satanei pentru a-şi vindeca tatăl de cancerul pulmonar de care suferea. Tânărul simte că puterile supranaturale de care dispune sunt mai degrabă un blestem decât o binecuvântare şi refuză să le mai folosească. Atunci când este contactat de către un călugăr care îi propune să salveze viaţa unui băiat în vârstă de 10 ani, Johnny este reticent la ideea de a se transforma din nou în creatura demonică Ghost Rider pentru a-l proteja pe copil şi pe mama acestuia, Nadya.

22:00 PRO TV

Labirintul: Încercările focului (acţiune, SUA 2015) Cu: Dylan O’Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Dexter Darden, Alexander Flores, Jacob Lofland

Însoţit de prietenii săi din Luminiş, Thomas (Dylan O’Brien) se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasă şi puternică organizaţie WCKD. După ce au reuşit să evadeze din labirint, tinerii ajung într-un peisaj dezolant. Împreună cu luptătorii din rezistenţă, locuitorii Luminişului se confruntă cu forţele superioare ale organizatori, iar în final voi reuşi să afle planurile acestora.

+0 -0
se încarcă...