Joi

0

17:25 CINEMAX

Ghid de viață (SF, Austria, 2017) Cu: Fritz Karl, Katharina Lorenz, Florian Teichtmeister, Nicolas Jarosch, Petra Morzé

Acțiunea filmului are loc în viitorul apropiat, într-o lume care a ajuns la un capitalism perfect. Societatea este susținută de cei care câștigă bine, niște oameni mulțumiți, motivați și fericiți care populează o lume a clasei de mijloc care este prietenoasă, transparentă și eficientă. Cei care câștigă puțin trăiesc sedați în fortărețe ale somnului. O agenție, “Life Guidance”, a fost înființată ca să-i transforme pe acești oameni și să-i facă să fie mai buni. Alexander este un membru al clasei de mijloc și lucrează în sectorul financiar. Ca ceilalți, el face parte din sistem. Dar un singur cuvânt greșit adresat copilului este suficient pentru ca agenția să fie chemată. Un agent vine și îl sfătuiește cum să-și atingă potențialul. Alexander începe să se revolte și, în scurt timp, se vede adevărata față îngrozitoare a sistemului.

 

 

20:00 HBO

Animale sociale (Comedie, SUA, 2018) Cu: Noël Wells, Josh Radnor, Aya Cash, Carly Chaikin, Samira Wiley

Viața lui Zoe Crandle nu este așa cum plănuise ea. Prietenii ei sunt căsătoriți, au copii, iar potențialii ei pețitori și lipsa banilor i-au adus viața amoroasă și afacerea aproape de dezastru. Apoi Zoe îl cunoaște pe Paul, un ratat fermecător, iar între cei doi apare o conexiune imediată. Dar este o singură problemă: Paul este însurat cu Jane. Când Zoe îi povestește celei mai bune prietene Claire, ele pun la cale un plan ca să încerce să-și salveze afacerea și viața amoroasă. În timp, ea își va da seama că dragostea înseamnă război, că nimeni nu joacă cinstit și că jumătate din luptă este să descoperi cine ești cu adevărat.

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

 Povestea lui Tiffany Rubin (dramă, SUA 2011) Cu: Taraji P. Henson, Terry O’Quinn, David Haydn-Jones, Beverly todd, Sean Baek, Drew Davis, Lucia Walters, Anthony Shim

Filmul prezintă povestea lui Tiffany Rubin în încercarea de a-şi salva fiul de şapte ani, Kobe, răpit de către tatăl biologic, şi dus în Seul, Coreea de Sud. Cu ajutorul Asociaţiei Americane pentru Copii Pierduţi pune la cale un plan pentru a-şi aduce fiul acasă.

 

 

 

 

23:35 FILM NOW

Despre muzica şi alţi demoni  (2014, Dramă) Cu: Paul Giamatti, Paul Dano, John Cusack, Elizabeth Banks

Viața singuraticului compozitor și muzician al formației Beach Boys, Brian Wilson, de la succesele sale cu albume pop orchestrale extrem de influenţe la căderea nervoasă și întâlnirea ulterioară cu terapeutul controversat Dr. Eugene Landy.

 

+0 -0
se încarcă...