MIERCURI

0

23:50 CINEMAX

La prima lumină (Thriller, Canada, 2018) Cu: Stefanie Scott, Théodore Pellerin, Saïd Taghmaoui, Percy Hynes White, Kate Burt

Filmul o urmărește pe adolescenta Alex Lainey care întâlnește niște lumini misterioase care apar deasupra orașului în care locuiește. În scurt timp, ea dezvoltă niște abilități supranaturale periculoase și îi cere ajutorul lui Sean Terrel, prietenul ei din copilărie. Cei doi devin ținta autorităților care vor să descopere adevărul din spatele transformării lui Alex.

 

 

 

00:55 HBO

Scufița Roșie (Horror, SUA, 2011) Cu: Amanda Seyfried, Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez, Max Irons

În filmul „Scufița Roșie/ Red Riding Hood”, locuitorii unui sat medieval sunt terorizați de foarte mulți ani de către un vârcolac care trăiește în pădurea întunecată ce înconjoară localitatea și atacă ori de câte ori este lună plină. Sătenii s-au obișnuit să conviețuiască alături de fiară și să îi ofere în fiecare lună acesteia câte un animal din gospodăriile lor drept jertfă de sânge, însă faptul că bizara creatură încalcă înțelegerea în nopțile cu lună plină și solicită sacrificii umane, îi înfurie atât de mult pe localnici încât apelează la ajutorul vânătorului de vârcolaci care-și spune “părintele Solomon” (Gary Oldman) pentru a ucide bestia. Părintele Solomon îi avertizează pe săteni că vârcolacul ia formă umană în timpul zilei și s-ar putea ascunde printre ei, fără ca nimeni să îl bănuiască.

 

 

 

22:30 PRO CINEMA

Avocatul (thriller, 2013) Cu: Brad Pitt, Michael Fassbender, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem, Cesar Aguirre, Daniel Holguin, Chris Obi

Nevoit să facă rost de bani pentru nuntă cu iubita lui, un avocat (Michael Fassbender) respectabil trece de cealaltă parte a legii şi începe să facă afaceri cu Reiner (Javier Bardem), un cunoscut care are afaceri cu lumea interlopă. Împreună cu Reiner trebuie să introducă în ţara cocaine de 20 de milioane de dolari. Lucrurile nu vor decurge conform planului şi avocatul vă fi nevoit să lupte din răsputeri pentru a supravieţui.

 

 

20:00 FILM NOW

Grănicerul (2008, Acţiune) Cu: Jean-Claude Van Damme

O unitate rebelă a Trupelor Speciale Americane unelteşte pentru a introduce fraudulos în Statele Unite heroina în valoare de 35 milioane de dolari. Singurul obstacol în calea lor este agentul grănicer de patrula Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), fost poliţist de la Omucideri, care are un plan ascuns. Înfruntând atentatori sinucigaşi cu bombă, torţionari sadici şi oficiali corupţi, de ambele părţi ale frontierei, Jack nu are pic de milă, încercând de unul singur să distrugă un cartel întreg, în acest thriller exploziv de acţiune.

+0 -0
se încarcă...