Marţi

0

19:25 CINEMAX

Salvarea lui Hendrix (Comedie, Cipru, 2018) Cu: Adam Bousdoukos, Fatih Al, Vicky Papadopoulou, Özgür Karadeniz, Toni Dimitriou

Yiannis, un muzician, plănuiește să plece din Cipru, o țară în criză, pentru o viață mai bună în străinătate. Planurile îi sunt date peste cap când câinele lui, Jimi, fuge și ajunge în zona ONU care separă partea „grecească” de cea „turcă” de pe insulă. De vreme ce schimbul de animale dintre cele două zone este interzis, Yiannis face echipă cu Hasan, un colonist turc, și cu mai multe personaje neașteptate ca să-și aducă înapoi cel mai bun prieten. Prin intermediul poveștii simple a unui bărbat care își pierde câinele, filmul oferă o demonstrație vie a modului în care barierele, reale și imaginare, dintre noi și ceilalți sunt dărâmate atunci când recunoaștem familiaritatea din fața necunoscutului.

 

 

 

18:00 HBO

Liga dreptății (Acțiune, SUA, 2017) Cu: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller

Odată ce și-a recăpătat credința în umanitate și inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman și Femeia Fantastică sunt presați de timp ca să formeze o echipă de supereroi pentru a ține piept noii amenințări. Atacul asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptății, din care fac parte Batman, Femeia Fantastică, Aquaman, Cyborg și The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a salva planeta de un atac de proporții catastrofice.

 

 

20:30 PRO CINEMA

Acvila legiunii a IX-a (acţiune, SUA, UK, 2011) Cu: Channing Tatum, Istvan Goz, Bence Gero, Denis O’Hare, Paul Ritter, Julian Lewis Jones

Puternică legiune a IX-a a Imperiului Roman formată din 5000 de soldaţi, condusă de către Flavius Aquila a dispărut fără urmă în partea de nord a provinciei Britannia şi odată cu ea s-a pierdut şi vulturul de aur, care reprezenta blazonul legiunii. LA 20 de ani distanţă, în anul 140, fiul conducătorului legiunii, Mărcuş Aquila îşi propune să soluţioneze misterul dispariţiei soldaţilor şi să recupereze vulturul de aur. Însoţit de un sclav de origine britanică, Mărcuş porneşte dincolo de graniţele ţării şi de zidul lui Hadrian şi ajunge în Caledonia unde trebuie să se lupte cu triburile de indigeni.

 

 

 

21:30 FILM NOW

O simplă favoare (2018, Thriller) Cu: Blake Lively, Anna Kendrick, Eric Johnson

Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mamă și vloggeriță, este cea mai bună prietenă cu fermecătoarea Emily Nelson, o casnică care are o preferință aparte pentru costume personalizate și martini. Într-o zi, Emily o roagă pe Stephanie să-i ia fiul de la școală, însă aceasta dispare în mod misterios, iar după zile de căutări, este găsită în cele din urmă moartă. Încercând să dezlege misterul morții ei, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoștea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soțul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări și răsturnări de situție. A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rătăciri și trădări, secrete și revelații, dragoste și loialitate, crimă și răzbunare.

 

+0 -0
se încarcă...