LUNI

0

20:30 PRO CINEMA

 Foc încrucişat (acţiune, SUA, 1992) Cu: Brandon Lee, Nick Mancuso, Powers Boothe, Raymond J. Barry

După ce studentul Jake Lo (Brandon Lee) este întâmplător martorul unei crime, el devine ţinta a două bande mafiote rivale. Trădat de agenţii federali care ar fi trebuit să-i asigure protecţia, Jake descoperă că nu poate avea încredere decât într-o singură persoană: Mace Ryan, un poliţist din Chicago, obsedat de propria meserie, care-i aminteşte tînărului de tatăl său, mort cu mulţi ani în urmă. Pentru a-şi reabilita numele, dar şi pentru a-şi salva viaţa, Jake trebuie să colaboreze cu Ryan, sperând ca împreună să-i poată aduce pe liderii crimei organizate în faţa justiţiei.

 

 

11:25 HBO

  1. Edgar (Dramă, SUA, 2011) Cu: Leonardo DiCaprio, Naomi Watts, Armie Hammer, Josh Lucas, Judi Dench

Pelicula lui Clint Eastwood explorează viața publică și privată a uneia dintre cele mai puternice, controversate și enigmatice personalități a secolului XX. “J. Edgar” vorbește despre viața lui J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio), omul despre care se spune că a făcut din FBI ceea ce este astăzi: o organizație eficientă de luptă contra criminalității organizate. El a fondat FBI în anul 1935 și a rămas director al acestei instituții până în 1972, când a murit. Astfel, aproape 50 ani, J. Edgar a fost insultat, venerat sau admirat. Dar, în spatele ușilor închise, el ascundea secrete care i-ar fi distrus imaginea, cariera și chiar viața. Cu o carieră cufundată în scandal și o viață privată controversată, legendarul director al FBI și-a păstrat postul de deținător al secretelor țării (dar și al acelora proprii) până la moartea sa din anul 1972.

 

 

 

21:00 CINEMAX

Vânătorul de recompense 2049 (SF, SUA, 2017) Cu: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana De Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright

La 30 de ani de la evenimentele din primul film, noul vânător de recompense, ofițerul K (Ryan Gosling) de la LAPD, descoperă un secret care ar putea să arunce lumea în haos. Descoperirea lui îl determină să încerce să-l găsească pe Rick Deckard (Harrison Ford), un fost vânător de recompense care nu a mai fost văzut de 30 de ani.

 

 

 

16:00 DIVA

Casa de pe plajă (dramă, SUA, 2018) Cu: Minka Kelly, Andie MacDowell, Chad Michael Murray

Povestea lui Caretta „Cara” Rutledge, o femeie care a încercat să depăşească un trecut dificil, dar este forţată să se lupte cu trecutul, când se întoarce să repare casa familiei de plajă. În timpul unei furtuni devastatoare, Cara şi mama ei salvează sute de ţestoase marine de la o anumită moarte şi invată câteva dintre adevărurile reale ale vieţii în această acţiune.

+0 -0
se încarcă...